Civilt overblik: Arbejdsklima i WWF gransket, ti pizzaer for en hund og frivillige lokke-lader

UGEREVY: En intern undersøgelse af arbejdsmiljøet i WWF, rekruttering af frivillige og en opsang til fondene om at huske klimaet. Det er nogle af de ting, vi skal omkring i denne uges civile overblik, hvor vi også byder på en chokoladebar. 

Bestyrelsen i WWF Verdensnaturfonden bakker fuldt op om generalsekretær Bo Øksnebjerg efter undersøgelse af arbejdsmiljøet i organisationen.
Bestyrelsen i WWF Verdensnaturfonden bakker fuldt op om generalsekretær Bo Øksnebjerg efter undersøgelse af arbejdsmiljøet i organisationen.Foto: WWF Verdensnaturfonden/Niclas Jessen
Carsten Terp Beck-Nilsson

Godmorgen, og velkommen til denne uges overblik over stort og småt i det civile Danmark. Vi skal kigge på arbejdsmiljøet i Verdensnaturfonden WWF, på positiv ledelse og på klimaet, der ifølge Connie Hedegaard skal tænkes ind i alt, hvad fondene foretager sig.

Vi starter i det københavnske nordvestkvarter. Her har en medarbejder i den danske afdeling af WWF benyttet moderorganisationens whistleblower-ordning til at slå alarm om arbejdsmiljøet. Den internationale organisation har herefter sat sin interne undersøger til at granske forholdene i Danmark.

Ifølge bestyrelsen i den danske afdeling beskriver undersøgelsen et arbejdsmiljø i bedring og frikender generalsekretær Bo Øksnebjerg for anklager om dårlig ledelse.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her








0:000:00