Civilt overblik: Begmand til bevægelsen og andre historier fra ugen, der gik

UGEREVY: Vi analyserer på valget til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen og fortæller om en meget usædvanlig sag fra fondsverdenen. Og så er der indkaldt til generalforsamling i Civilsamfundets Brancheforening.

Der kom ikke meget ud af fagbevægelsens forsøg på at erobre pladser ved valget til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen. 
Der kom ikke meget ud af fagbevægelsens forsøg på at erobre pladser ved valget til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Carsten Terp Beck-Nilsson

Der var lagt op til et stormløb fra fagbevægelsen ved valget til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen. Men sejrsfanfaren blev til et noget forkølet trut i trompeten.

Det er en af de historier, vi ser nærmere på i denne uges køretur i den civile rundkørsel, hvor vi også skal kigge på den ret specielle sag om Civilstyrelsens underkendelse af fondsstøtten til Radio 24/7.

Og vi starter med at indkalde til generalforsamling. Det lyder markant mindre spændende, end det er. For der er tale om intet mindre end en stiftende generalforsamling i Civilsamfundets Brancheforening.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00