Civilt overblik: En nyvalgt formand, en ny general – og farvel til en direktør

UGEREVY: Der er gang i karrierekarrusellen i det civile overblik, som også kommer forbi historier om tunge udgifter til landsindsamlinger og en ny elevorganisation.

Efter at have overtaget posten fra Kasper Sand Kjær, der blev valgt til Folketinget, er Chris Preuss nu også blevet valgt som formand ved delegeretmødet i Dansk Ungdoms Fællesråd.
Efter at have overtaget posten fra Kasper Sand Kjær, der blev valgt til Folketinget, er Chris Preuss nu også blevet valgt som formand ved delegeretmødet i Dansk Ungdoms Fællesråd.Foto: Pressefoto: Dansk Ungdoms Fællesråd
Rasmus Dahl Løppenthin

Så blev det første mandag i december, og vi begynder selvfølgelig med dit civile overblik, digitalt indpakket og sendt direkte til din mailboks.

Og vi begynder med weekendens delegeretmøde i Dansk Ungdoms Fællesråd, som gav et officielt valg til Chris Preuss som formand. Han har haft posten, siden Kasper Sand Kjær blev valgt til Folketinget i juni. 24-årige Christine Ravn Lund fra FDF blev valgt som næstformand.

På delegeretmødet, som fandt sted i Nyborg med deltagelse af 300 unge fra 80 foreninger, blev den djurslandske rollespilsforening Ryomgaard kåret som årets ungdomsforening.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her








0:000:00