Civilt overblik: På ugens sidste dag blev ledelsen i LGBT Danmark væltet

UGEREVY: Oprørerne vandt slaget om magten i LGBT Danmark, Nets anklages for at stjæle penge fra børn, og en kammerherre betaler prisen for et sammenstød med civilsamfundet.

Magtkampen i LGBT Danmark blev afgjort ved en generalforsamling søndag eftermiddag, hvor den siddende ledelse blev væltet. 
Magtkampen i LGBT Danmark blev afgjort ved en generalforsamling søndag eftermiddag, hvor den siddende ledelse blev væltet. Foto: Tyrone Siu/Ritzau Scanpix
Carsten Terp Beck-Nilsson

Godmorgen, og velkommen til ugens civile overblik. Vi springer direkte ud i gennemgangen af sidste uge med en dugfrisk nyhed: På en ekstraordinær generalforsamling søndag eftermiddag blev ledelsen i LGBT Danmark væltet.

Ask Ulrich Petersen er ny forperson i foreningen, og Susanne Branner Jespersen er indsat som frivillig generalsekretær. Hun vil dog ikke klæbe til stillingen, men arbejde på at få afskaffet posten, skriver Altinget i denne artikel.

Vi har tidligere beskrevet, hvorfor nuværende og tidligere ansatte i organisationen er skredet til så drastiske midler. Og vi har også fået en vurdering af situationen med et ledelsesperspektiv. Det kan du læse om her og her.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00