Ebbe Poulsen: Stor kundeloyalitet er vejen frem for Tryghedsgruppen

DEBAT: Foruden gode investeringer er den samlede kundemasse i Tryg-koncernen hele grundlaget for det fremtidige overskud. Derfor skal vi styrke kundeloyaliteten i Tryghedsgruppen, skriver Ebbe Poulsen.

Af Ebbe Poulsen
Kandidat til TryghedsGruppens repræsentantskab

Fornuftige investeringer og stor kundeloyalitet - det er vejen til fortsat at sikre masser af midler til gode samfundsnyttige projekter.

Mit navn er er Ebbe Poulsen, og jeg bor i Kastrup på Amager. Jeg har 15 års erfaring fra pensionsbranchen, herunder 10 år som kundechef, og de sidste 2 år som stifter og indehaver af egen pensionsformidlingsvirksomhed.

Derudover har jeg siddet i bestyrelsen hos Danmarks største kommercielle pensionsselskab som medarbejdervalgt bestyrelsesrepræsentant.

Jeg stiller op til TryghedsGruppens repræsentantskab, da jeg gerne vil bidrage til, at der også fremover skabes gode muligheder for, at der kan uddeles midler til gode formål, og som Medlemsbonus til alle forsikringstagerne.

Fokus på at skaffe midlerne til de gode formål
I repræsentantskabet for TryghedsGruppen vil mit primære fokus være på at sikre, at der også fremover er midler til uddeling.

For i min verden er der ingen grund til at tale om alle de gode projekter, som vi alle gavmildt gerne vil støtte, hvis ikke midlerne til det er skabt først.

Jeg vil bidrage til, at der fortsat foretages fornuftige og ansvarlige investeringer med TryghedsGruppens midler, så der også i fremtiden er masser af midler at dele ud af til de gode samfundsnyttige formål.

Et stort fokusområde for de fremtidige investeringer er naturligvis, at de både er ansvarlige og bæredygtige, da disse temaer for alvor er kommet på agendaen de seneste par år.

I flere tilfælde har det desuden vist sig, at bæredygtige investeringer sagtens kan gå hånd i hånd med det at generere gode afkast, og i en række eksempler har bæredygtige fondsinvesteringer de seneste år skabt nogle af de bedste afkast på markedet.

Det gør sig i hvert fald gældende, når der bliver sammenlignet investeringsfonde i pensionsbranchen, som jeg har min baggrund i.

Derudover er det selvfølgelig også helt naturligt, at TryghedsGruppen tager ansvar på ansvarligheds- og bæredygtighedsfronten, da man virkelig kan gøre en stor forskel med den solide pulje af midler, man råder over.

Videreudvikling af Medlemsbonus
Udover fokus på investeringerne, synes jeg også det er vigtigt, at der også fremover uddeles bonus til de medlemmer, som har bidraget til overskuddet i forretningen. Det skaber samhørighedsfølelse og bidrager til loyalitet hos forsikringskunderne.

Udover gode investeringer, er den samlede kundemasse i Tryg-koncernen nemlig hele grundlaget for fremtidige overskud - og dermed også midler til gode formål i fremtiden.

Konceptet for Medlemsbonus er allerede rigtig godt, men der er altid plads til nytænkning og videreudvikling af selv gode koncepter. Jeg vil derfor også arbejde for, at Medlemsbonus udvikles yderligere, så det bliver endnu mere attraktivt at forblive kunde i Tryg-koncernen.

Det vil jeg gøre ved, at vi kigger på hele modellen lige fra tildeling til udlodning. For ved at optimere betingelserne for forsikringskunderne, når de skal have bonus, vil det være muligt at skabe endnu mere værdi for den enkelte.

Det kan være lige fra skatteoptimering af modellen til en eventuelt fordelingsnøgle for bonussen, der skal kigges på, men det vil jeg selvfølgelig drøfte med de andre medlemmer af repræsentantskabet, når vi kommer dertil.

For mig er det i hvert fald vigtigt, at den enkelte forsikringskunde får så meget ud af modellen, som det er muligt rent juridisk, og at modellen tilskynder til stor loyalitet i forhold til Tryg-koncernen.

Langvarige loyale kundeforhold er trods alt en bedre forretning end kundeforhold, der ophører nærmest, inden de er begyndt.

Hvis ovenstående mærkesager også tiltaler dig, håber jeg, at du vil støtte mig med din stemme til valget, som foregår fra 20. januar 2020 til 7. februar 2020, så jeg kan få mandat til at arbejde videre med disse ting. "En stemme på Ebbe - fortryder du næppe!" 

Forrige artikel Karen Bladt: Tryghedsgruppen skal ikke være domineret af professionelle parter Karen Bladt: Tryghedsgruppen skal ikke være domineret af professionelle parter Næste artikel Tina Christensen: Tryghedsgruppens uddelinger bør have et stærkere socialt sigte Tina Christensen: Tryghedsgruppens uddelinger bør have et stærkere socialt sigte