En fik ’en raket i røven,’ en erkendte at ’politik er ikke så farligt’ og en synes stadig, den personlige pris for at være i politik er for høj.

To har taget det næste skridt til et liv i politik, mens en foreløbig har sat planerne på stand-by. Her er hvad tre deltagere fik ud af en weekend i selskab med et hold politiske superstjerner i Det Politiske Akademi

Matilde Dueholm står som nummer fire fra venstre i bagerste række, i koboltblåt. Nikolas Frandsen står bagerst næsten i midten med lyseblå, åbentstående skjorte og mørk t-shirt indenunder. Jesper Holst ligeledes stående, næstbageste række, nummer fire fra højre i sort trøje.
Matilde Dueholm står som nummer fire fra venstre i bagerste række, i koboltblåt. Nikolas Frandsen står bagerst næsten i midten med lyseblå, åbentstående skjorte og mørk t-shirt indenunder. Jesper Holst ligeledes stående, næstbageste række, nummer fire fra højre i sort trøje.Foto: Det Politiske Akademi
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

Da Matilde Dueholm fik tilsendt et opslag fra en veninde om at Det Politiske Akademi søgte deltagere, var det som om, hun modtog en brik til det, hun kalder sit livspuslespil. 

Hvis jeg ikke havde været med, var jeg sikkert endt samme sted som nu, men det havde taget længere tid.

Matilde Dueholm, Socialrådgiver, deltager på Det Politiske Akademi

”Jeg har altid interesseret mig for politik, men mit politiske engagement er blevet vækket efter at jeg som tillidsrepræsentant var med ved OK 21 forhandlinger. At skulle agere politisk i forhandlingssituationer og afsøge et mandat hos kollegerne samtidig med at man skal bygge bro ilt ledelsen, giver en arbejdsglæde, som jeg ikke har prøvet før,” fortæller den 37-årige socialrådgiver, som bor i Hjortshøj ved Aarhus.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00