En supersonisk jobcentrifuge, hofjægermesterens cykelmisere og andre rundtosserier fra civilsamfundet

UGEREVY: En milliard til fællesskabet, en humanitær omsætningsrekord og en hofjægermester på afveje er nogle af de ting, vi skal omkring i denne uge, hvor vi også gør status over det civile jobmarked lige nu. 

Godmorgen, og velkommen til din ugentlige rundflyvning med den civile skypumpe. Som en januarstorm fejer vi ind over landet og suger civile hændelser op, hvor end vi møder dem. I denne uge skal vi blandt andet omkring en fællesskabsmilliard, en omsætningsrekord på en kedelig baggrund og en hofjægermester, som ikke bryder sig om cykelløb. Og så skal vi som lovet i overskriften se på den aktuelle jobrotation i civilsamfundet.

Vi lægger for med Røde Kors, som i sidste uge lancerede sit største socialpolitiske udspil i mange år. Vores fællesskab skranter. Derfor bør politikerne afsætte en milliard kroner til 29 konkrete initiativer, der skal binde vores samfund sammen, lyder det fra organisationen.

“Alle kan godt lide fællesskaber. Men vi savner politisk commitment, som rækker ud over de pæne ord. Hvis man vil udenforskabet til livs, så skal der ske noget markant,” siger generalsekretær Anders Ladekarl til Altinget.

Login