Jobannoncer på Altinget

For yderligere information og bestilling, kontakt os på 35 35 10 10 eller annoncer@altinget.dk

Ved at annoncere ledige stillinger på Altinget opnår du direkte eksponering over for en række specialiserede målgrupper, beslutningstagerne i det politiske Danmark.

Annoncerne publiceres centralt og tydeligt med overskrift på fagportalerne og i de tilhørende nyhedsbreve, hvor der er link til det fulde opslag. Ud over placering på de lukkede og abonnementsbaserede fagportaler bliver annoncen også vist tydeligt på forsiden af Altinget.

Det særegne ved Altinget er, at jobannoncer kan målrettes passive jobsøgere med den faglige ekspertise, man ønsker at ansætte. Altinget dækker 20 fagområder og kan derfor målrette de fleste rekrutteringsbehov. Det vil sige, at hvis der søges ny medarbejder inden for sundhedsområdet, er Altinget : sundhed den fagportal, som rammer målgruppen, og hvis der søges ny medarbejder inden for bæredygtighed, er Altinget : energi & klima den fagportal, som rammer plet. Læg dertil den politiske opmærksomhed man får, ved at publicere sit logo overfor bl.a. alle regeringens ministre og Folketingets ordførere.

Altinget læses både af politiske og faglige profiler. 

Praktisk
Jobannoncen sendes til os, så står vi for det praktiske – vedhæft tekstfil eller link til annoncen online. Følgende elementer indgår i jobannoncen: Overskrift, jobbeskrivelse, ansøgningsfrist, kontaktoplysninger og logo (gerne 750 pixels i bredden). Link kan indgå, f.eks. tilansøgningsformular. Jobannoncen vises indtil ansøgningsfristen, op til fire uger (mulighed for forlængelse).

SØLV Publicering på alle portaler + nyhedsbreve, med særlig vægt på fagrelevante områder (op til fire uger) DKK 7.000,- 
GULD Som ovenstående + fremhævning i det digitale Altinget : magasin (op til fire uger) DKK 10.000,- 
PLATIN Anbefalet løsning til executive search - indebærer bredere annoncering og direkte kontakt til målgruppen, herunder bannerannoncer Kontakt os
  Ekstra tid online, pr. uge DKK 3.000,-

Alle priser er ekskl. moms. Priserne er pr. stilling - ved flere stillinger i samme annonce, faktureres efter antallet af stillinger. Vi anbefaler derfor at udnytte pladsen og opdele i flere opslag, hvis man søger mere end én medarbejder. Også af hensyn til formidling af den specifikke stilling.

Avanceret
Mulighederne er mange, når man jobannoncerer i Altingets medier. Annoncerer din organisation flere end 20 jobannoncer om året, kan vi bringe dem med organisationens eget visuelle udtryk (opsætning, farver, font m.v.) - kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt
Send os dit opslag, og vi publicerer så hurtigt som muligt – som hovedregel fra time til time:

telefon: 35 35 10 10
email: annoncer@altinget.dk 

Næste artikel Send pressemeddelelse