Fondstøtte på 36 millioner kroner giver liv til 78 småbyers fællesprojekter

FONDSTØTTE: Aktive fællesskaber i 78 småbyer bliver gennem "Her bor vi-puljen" støttet af Nordea-fonden med 36 millioner kroner. Det gør ellers umulige små, men uvurderlige projekter mulige, lyder det fra modtagerne.

Skalleværket Klintebjerg er en af 78 småbyer, som har modtager støtte til lokalsamfundet. Med støtte på en million kroner bliver det nu muligt at få et fælleshus.
Skalleværket Klintebjerg er en af 78 småbyer, som har modtager støtte til lokalsamfundet. Med støtte på en million kroner bliver det nu muligt at få et fælleshus.Foto: Nordea-Fonden
Ghita Nidam Møller

Det syder og bobler ude i de små bysamfund, og med dette økonomiske rygstød får de mange lokale ildsjæle ekstra mulighed for at sætte deres virketrang i spil til gavn for fællesskabet.

Henrik Lehmann Andersen
Nordea-fondens direktør

Nordea-fonden vil med millionstøtten til "Her bor vi-puljen" inspirere mindre lokalsamfunds drivkræfter og give plads til oversete potentialer, som kan samle byer og beboere.

Det oplyser Nordea-fonden i en pressemeddelelse. 

"Her bor vi puljen" består af 60 millioner kroner, hvor de 36 millioner netop er blevet uddelt til 78 småbyer i hele landet.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00