Ingeniører Uden Grænser fejrer 20 år med nye tekniske projekter for verdens fattigste

Siden 2001 har den teknisk-humanitære ngo Ingeniører Uden Grænser hjulpet verdens fattigste til et forbedret liv i krydsfeltet mellem mennesker og maskiner. Nye teknologier driver organisationen frem, men rettigheder og klimaforandringer præger også dagsordenen. 

Ingeniører Uden Grænser oplever rekordstor opbakning med mere end 1400 medlemmer og 250 frivillige. Alligevel er der langt fra idé til færdigt projekt. Kampen om donorerne fylder nemlig mere og mere, lyder det fra generalsekretær. 
Ingeniører Uden Grænser oplever rekordstor opbakning med mere end 1400 medlemmer og 250 frivillige. Alligevel er der langt fra idé til færdigt projekt. Kampen om donorerne fylder nemlig mere og mere, lyder det fra generalsekretær. Foto: Ingeniører uden Grænser

Det er med favnen fuld af teknisk udstyr til at bygge skoler, brønde og sundhedscentre, at Ingeniører Uden Grænser hjælper med udvikling af lokalsamfund i verdens fattigste lande. 

Den lille danske ngo, der i år kan fejre 20 års-jubilæum, er nemlig kendt for at levere ingeniørbistand og teknisk ekspertise i udviklingsprojekter rundt omkring i verden.

Om Ingeniører Uden Grænser
  • Ingeniører Uden Grænser er en teknisk-humanitær organisation, der siden stiftelsen i 2001 har arbejdet med udviklingsprojekter inden for vand/sanitet, sundhed, bæredygtig energi og klimaforandringer i mere end 12 lande. 
     
  • Organisationen har i dag mere end 1400 medlemmer, hvoraf 250 er aktive frivillige. 
     
  • I efteråret 2021 har organisationen 12 igangværende projekter og 20 undervejs. 

0:000:00