Om  
Thea Hass

Ny national chef i Mellemfolkeligt Samvirke skal engagere unge

Thea Hass træder til som ny national engagementschef i Mellemfolkeligt Samvirke. Læsset med frivillig- og ledelseserfaringer skal hun arbejde for at mobilisere unge i arbejdet med at skabe deres egen fremtid.

Ghita Nidam Møller

Fra starten af 2021 kan de danske unge se frem til at blive taget i hånden af en ny erfaren leder til at skabe en fremtid for sig selv og andre.

Det sker når Thea Hass tiltræder som ny national engagementschef i Mellemfolkeligt Samvirke.

Det oplyser Mellemfolkeligt Samvirke i en pressemedelelse. 

Thea Hass slår dermed hul på det nye år i en endnu en lederstilling, hvor hun bliver ledestjerne og rådgivende organ for unge og frivillige. 

Hun rækker derfor i den nye stilling ud efter de unge med en solidt last erfaring på området med at engagere unge.

”Jobbet i Mellemfolkeligt Samvirke flugter rigtig godt med det, jeg har arbejdet med, og jeg glæder mig til at blive en del af en organisation, der har et højt ambitionsniveau i forhold til at ændre verden til et bedre sted,” udtaler Thea Hass i pressemeddelelsen.

Thea Hass har stået i spidsen for for etableringen af Ungdomsøen som direktør for Spejderne og har som vicedirektør i Ungdommens Røde Kors haft ansvaret for nationale og internationale programmer.

Hun står nu klar til at tilbyde sin ekspertise til unge med en fortsat tilknytning til det frivillige univers og engangement som bestyrelsesformand i Væksthuset samt som bestyrelsesmedlem i Røde Kors og i Ungdomsbureauet.

Thea Hass er desuden uddannet jurist og har indsigt i kommuner og bestyrelser fra en lang række lederstillinger i flere sjællandske kommuner samt bestyrelsesposter. 

Hun erstatter Nora Christiansen, der rykker videre til en direktørpost i paraplyorganisationen The European Federation for Transport and Environment.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thea Hass

Engangementchef, Mellemfolkeligt Samvirke, bestyrelsesformand, Væksthuset, bestyrelsesmedlem, Røde Kors Hovedstaden fhv. direktør, Spejderne
cand.jur. (Københavns Uni. 1991)