Debat

Rikke Porting Høffding: Vi skal sætte fokus på børn og unges mentale trivsel

DEBAT: Når vores samfund tager et socialt ansvar og derigennem beriger andre mennesker, er det vigtigt at støtte op omkring de initiativ- og idérige, skriver Rikke Porting Høffding.

En del af det vigtige arbejde i Tryghedsgruppen er tildeling af donationer. Det, jeg vil arbejde for, er mental sundhed, særligt med fokus på børn og unges trivsel, skriver Rikke Porting Høffding.
En del af det vigtige arbejde i Tryghedsgruppen er tildeling af donationer. Det, jeg vil arbejde for, er mental sundhed, særligt med fokus på børn og unges trivsel, skriver Rikke Porting Høffding.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Benedicte Gjerding Dahlberg
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Af Rikke Porting Høffding
Kandidat til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen

Hvorfor vil jeg være en del af repræsentantskabet?

Det er utrolig mange gode grunde. De donationer, der gennem Trygfondens indsatser gives til almennyttige aktiviteter, er for mig en tungtvejende argumentation.

At være med til at præge, hvad Tryghedsgruppen og Trygfonden skal arbejde for fremadrettet, vil også være et vigtigt argument. Jeg mener, det er vigtigt at få en alsidighed ind i Tryghedsgruppen, således at vi sikrer at få en bred vifte af interessenter med til at fordele puljen af penge i hele landet.

Fakta
Indlægget er alene udtryk for skribenternes egen holdning. 

Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Debatindlæg kan sendes til [email protected]

Tryghedsgruppens årlige overskud skal fortsat bruges fornuftigt. Og kombinationen af at donere til tryghedsskabende projekter og give medlemmerne en årlig bonus giver for mig den rette cocktail af fornuft.

At kunderne får del i overskuddet, er en fair og fornuftig tilgang, og jeg vil arbejde for, at dette forbliver en god kombination.

Det optager mig, hvordan vi kan få psykisk sårbare mennesker til at få et bedre indhold i deres hverdag. Særligt børn og unge har brug for, at der gives god støtte tidligt og forebyggende.

Rikke Porting Høffding
Kandidat til repræsentantskabet i Tryghedsgruppen

En del af det vigtige arbejde, der jo får høj prioritet i Tryghedsgruppen, er tildeling af donationer, og det, jeg vil arbejde for, er mental sundhed, særligt med fokus på børn og unges trivsel.

Plads til forskelle og rummelighed
Jeg vil sætte fokus på projekter, der ønsker at give plads til forskelle og rummelighed, fordi det er en vigtig forudsætning for, at mennesker, der er socialt udsatte og psykisk sårbare, kan deltage på flere niveauer i vores samfund.

Alle har noget værdifuldt at bidrage med, og hvorfor ikke arbejde for at styrke relationer mellem mennesker?

Jeg har igennem mange år arbejdet med mennesker, som lever med sociale udfordringer og psykisk sårbarhed. Det er mennesker, for hvem mulighederne for at ændre egne vilkår er små, deres egne ressourcer er begrænsede, og de bruger ofte meget energi på at holdes deres tilværelse på et tåleligt niveau.

Det optager mig, hvordan vi kan få mennesker som dem, til at få et bedre indhold i deres hverdag. Særligt børn og unge har brug for, at der gives god støtte tidligt og forebyggende, således at de får bedre vilkår resten af vejen.

Der findes mange gode tanker og ideer til at få ændret hverdagen, som bør få en chance for at blive til. Når samfundet omkring os tager et socialt ansvar og derigennem beriger andre mennesker, er det vigtigt at støtte op omkring de initiativrige og idéfulde.

Så min vision er at have fokus og blikket rettet mod børn og unges mentale sundhed – og være åben for de utroligt mange områder, som er lige så vigtige og trænger til støtten.

Dokumentation

TAG VALGDEBATTEN I ALTINGET

En halv million mennesker i Region Hovedstaden afgør, hvem af de 70 opstillede kandidater der skal have de 21 ledige pladser i Tryghedsgruppens repræsentantskab.

Valget er vigtigt, fordi det er med til at tegne fremtiden for et af landets helt store erhvervsdemokratiske selskaber. Derfor giver Altinget i disse uger plads til at lade debatten mellem kandidaterne udfolde sig.

Send dit indlæg om, hvad du vil arbejde for i repræsentantskabet, til [email protected].

Vi bringer så mange indlæg som overhovedet muligt inden for valgperioden.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00