Debat

Tv-debat: Alle unge skal have en plads i samfundet

TV-DEBAT: De organiserede fællesskaber er blevet nedprioriteret, så der i dag er færre fritids- og ungdomsklubber. Det er ikke et problem for 70 procent af de unge, som finder andre tilbud, men de sidste 30 procent mangler et fællesskab, hvor der er plads til dem og deres stemme, siger Oskar Kloppenborg Vellev.

Mikkel Bødker Olesen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Dagens debattør i Altinget: civilsamfunds debat "Unge civile stemmer" er Oskar Kloppenborg Vellev.

Oskar Kloppenborg Vellev er 17 år gammel og går til dagligt 2.g på Tårnby Gymnasium, hvor han også er næstformand i elevrådet og sidder i gymnasiets bestyrelse. Han er engageret i Ungdomsringen, hvor han er ungeformand. Ungdomsringen er en forening stiftet i 1942 for alle fritids-, junior- og ungdomsklubber samt ungdomsskoler i Danmark.

Se debattens første indslag her

Foruden arbejdet som ungeformand er Oskar også aktiv i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, hvor han arbejder som fastholdelsesmedarbejder. Når tiden ikke bruges på foreningsarbejde eller gymnasiet, går han til fodbold med sine jævnaldrende.

Se debattens andet indslag her

Hør Altinget: civilsamfundsredaktør fortælle om debatten:

Se debattens tredje indslag her

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må vare maks. tre minutter. Send den i en mail til [email protected].

Dokumentation

Unge civile stemmer
I den kommende tid vil vi på Altinget: civilsamfund give de unge noget tiltrængt taletid, hvor de får mulighed for at give deres perspektiv på, hvilke udfordringer vi står over for, og hvordan civilsamfundet kan være med til at løse dem.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00