Debat

Tv-debat: Folkeskolen mangler håndværksmæssig faglighed

TV-DEBAT: Det er tid til et oprør mod tankegangen om, at alle skal gå på gymnasium. For mange unge vælger gymnasiet, fordi folkeskolen er blevet et minigymnasium uden en håndværksmæssig faglighed. De unges præsenteres ikke ordentligt for erhvervsuddannelserne, siger Oskar Kloppenborg Vellev.

Mikkel Bødker Olesen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Dagens debattør i Altinget: civilsamfunds debat "Unge civile stemmer" er Oskar Kloppenborg Vellev.

Se Oskars seneste indlæg her

Oskar Kloppenborg Vellev er 17 år gammel og går til dagligt i 2.g på Tårnby Gymnasium, hvor han også er næstformand i elevrådet og sidder i gymnasiets bestyrelse. Han er engageret i Ungdomsringen, hvor han er ungeformand. Ungdomsringen er en forening stiftet i 1942 for alle fritids-, junior- og ungdomsklubber samt ungdomsskoler i Danmark.

Se det seneste indlæg i debatten

Foruden arbejdet som ungeformand er Oskar også aktiv i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, hvor han arbejder som fastholdelsesmedarbejder. Når tiden ikke bruges på foreningsarbejde eller gymnasiet, går han til fodbold med sine jævnaldrende.

Hør Altinget: civilsamfundsredaktør fortælle om debatten:

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må vare maks. tre minutter. Send den i en mail til [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00