Tv-debat: Vi skal tage hånd om dem, der har det svært

TV-DEBAT: I alle gymnasieklasser findes en eller flere elever med angst, stress eller et andet problem. Det er vores pligt at tage hånd om dem, så drop revolutionen og start med at hjælpe dem. Det er ved at hjælpe hinanden, at vi skaber et bedre samfund, siger Gustav Aagard.

Dagens debattør i Altinget: civilsamfunds debat ”Unge civile stemmer” er Gustav Aagaard.

Gustav Aagaard er 17 år og går til dagligt i 2.g på gymnasiet i Hjørring. Han går op i lokalpolitik og arbejder derfor som webmaster og social media manager for Lokallisten Hjørring. Han har derudover været en del af Hjørring Ungeforum og aktiv som frivillig for Ungdommens Røde Kors.

Hør Gustavs første indlæg her

Gustav Aargaard har været på Hjørring Gymnasiums debathold, der deltog i en international debatturning i Zagreb. Han var én ud af fire, der deltog i et otte ugers intensivt forløb, hvor de blev trænet op til formel debat forud for eventet.

Se Oskar Vellevs tidligere indlæg i debatten her

Hør Altinget: civilsamfunds redaktør fortælle om debatten:

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må vare maksimalt tre minutter. Send den i en mail til olesen@altinget.dk.

 

Forrige artikel PROSA: Fagbevægelsens opgave er at skabe en ligheds- og frihedsvision PROSA: Fagbevægelsens opgave er at skabe en ligheds- og frihedsvision Næste artikel Tv-debat: Folkeskolen mangler håndværksmæssig faglighed