Ungdomsdebat: Der er gang i en humanitær ungdomsrevolution

Den humanitære ungdomsrevolution er i rivende udvikling i Danmark. Den bygger på stærke fællesskaber, som har til formål at skabe en bedre tilværelse for fremtidens generationer, hvor alle er noget særligt for nogen, siger Daniel Falk. 

Dagens debatttør i Altinget: civilsamfunds debat "Unge civile stemmer" er Daniel Frank.

Daniel Frank er 18 år og netop blevet student fra Nordfyns Gymnasium. Her var han elevrådsformand, miljørådsformand og medlem af gymnasiets bestyrelse. Han har siden 1.g været formand for Ungdommens Røde Kors på Nordfyn, hvor han engagerer sig i størstedelen af organisationens aktiviteter, der gør en forskel for børn og unge i lokalområdet.

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må max. vare tre minutter. Send den i en mail på Olesen@Altinget.dk

Forrige artikel Dansk Sygeplejeråd: Fællesskab med fælles mål Dansk Sygeplejeråd: Fællesskab med fælles mål Næste artikel Dansk Folkeoplysnings Samråd: Giv fritidspas til flygtninge Dansk Folkeoplysnings Samråd: Giv fritidspas til flygtninge
 • Anmeld

  Charlotte Kold · Byrådskandidat, Enhedslisten Silkeborg

  Den dybe tallerken

  Det er så knivskarpt formuleret - kan du mærke pulsen!?

  Her er svaret på livets store spørgsmål anno 2017:
  Hvorfor shopper generation Y rundt mellem livets mange tilbud og jobmuligheder? Jeg fik spørgsmålet så sent som for tre dage siden til et vælgermøde med Dansk Industri.

  Generationskløften er dyb - for ungdommen vil meget mere end tidligere generationer nogensinde har ønsket:
  >> Alle skal med <<

  Så klart kan det siges - så klart skal det siges!