Dansk Folkepartis personale- og sekretariatschef Jeanie Nørhave fylder 60 år, og i den anledning inviterer partiformanden Kristian Thulesen Dahl til reception.

Jeanie Nørhave hører til partiets inderkreds, og er bl.a. tæt på partiets medstifter Pia Kjærsgaard.

Jeanie Nørhave er født i København og boede de første to år i den få år senere fra børne-tv så berømte Saxogade på Vesterbro. 

Derefter flyttede hun som helt lille til Hvidovre og i 1972 til Haslev - hér hun boede frem til 1985, hvor hun flyttede til Ringsted, som fortsat er hendes hjemby.

DFs personale- og sekretariatschef har en administrativ uddannelse hos Rigspolitichefens personaleafdeling, og hun blev senere udnævnt som den yngste kontorleder i politiet nogensinde og havde denne stilling i 20 år – forskellige steder i politiet.

Tilbage i 2006 startede Nørhave så som personale- og sekretariatschef i Dansk Folkeparti, hvis lokalformand i Ringsted hun iøvrigt er på elvte år.

Den nu snart 60-årig kontorleder på Christiansborg har taget samtlige leder- og pædagogiske uddannelser i politiet, regnskabs- og revisionskurser, tillige med diplomuddannelse i jura, statistik og økonomi, personligheds- og organisationspsykologi. Jeanie Nørhave er da også uddannet coach.

Hun har tre voksne børn, to bonusbørn, svigerbørn og syv børnebørn samt Simba, en halvandet år gammel schæferhund

Sidst - men ikke mindst - er fru Nørhave gift med Per Nørhave, der er medlem af Region Sjælland og Ringsted Byråd for DF, ligesom han har været i politiet i 40 år.

Adresse:
Dansk Folkepartis gruppeværelse
Folketinget
Christiansborg

Links:

Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »