Udenrigsministeriet, Dansk Flygtningehjælp og Alnap inviterer til lancering af den fjerde udgave af The State of the Humanitarian System (SOHS).

Den fjerde udgave af The State of the Humanitarian System dækker perioden 2015-2017, hvor det geopolitiske landskab ændrede sig med kraftige virkninger for det humanitære system. Irregulær migration, epidemier og konflikter påvirker det humanitære systems kapaciteter og ændrer relationerne mellem udviklingsaktører, regeringer og civilsamfundsorganisationer. 

Rapporten dækker de humanitære behov i perioden og giver et overblik over de ressourcer, der var til rådighed for at imødekomme behovene. Samtidig beskriver rapporten den nuværende størrelse af det humanitære system og dets strukstur.

Udover en præsentation af rapporten vil der til arrangementet være en paneldebat med deltagelse af blandt andre generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, Christian Friis Bach, Head of Evaluation and Research i Udenrigsministeriet, Nanna Hvidt, direktør i Læger Uden Grænser, Jesper Brix og CEO i Care Danmark, Rasmus Stuhr Jakobsen. 

Arrangør:
Udenrigsministeriet, Dansk Flygtningehjælp, ALNAP

Kontakt info:
Malthe Mulvad, malthe.mulvad@drc.ngo, tlf. +45 60 26 80 36

Adresse:
Eigtveds Pakhus
Strandgade 25G
1401 København


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »