I de kommende måneder afholder det politiske magasin Mandag Morgen en række redaktionsmøder, hvor læserne kan være med til at forme og inspirere mediets produktioner. 

Med overskriften "Hvordan kan det gøres til en god forretning at være en ansvarlig leder?" inviterer Mandag Morgen sine læsere til et morgenmøde på redaktionen. Det er en del af en række morgenmøder, platformen åbner for omverdenen i de kommende måneder.

Til dette møde er omdrejningspunktet samfundsansvar som konkurrenceparameter. Spørgsmålet til debat er, hvilke udfordringer giver det for bundlinjen, og hvordan man som leder kan være tilpas menneskelig og samtidig garant for en rentabel forretning.

Tanken er, at læserne gennem morgenmøderne kan være med til at forme og kvalificere det indhold, Mandag Morgen leverer. Journalisternes rolle til møderne er kun at folde ørerne ud og tage imod. 

Alle møderne indledes med, at en ekspert præsenterer sin research inden for et område, og herfra kan læserne byde ind med ideer og kommentarer. Ideen er inspireret af det britiske medie Tortoise - et medie, Mandag Morgen selv kalder for en platform med en lignende tilgang til journalistik. 

Morgenmad fra klokken otte - selve mødet begynder 8:30. Tilmelding nødvendig. 

Arrangør:
Mandag Morgen

Kontakt info:
mm@mm.dk, tlf. 33 93 93 23

Adresse:
Mandag Morgen
Ny Kongensgade 10
1218 København K


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »