Altinget og Mandag Morgen afholder Civilsamfundets Fællesdag, hvor der sættes fokus på fælles problemstillinger, forskelligheder og indre dynamikker.

Civilsamfundets Fællesdag afholdes igen i år med Altinget og Mandag Morgen som tovholdere.

Arrangementet giver store og små civilsamfundsaktører anledning til at mødes på tværs af sektorer og arbejdsområder til en samtale om fælles problemstillinger, forskelligheder og indre dynamikker med fokus på civilsamfundets rolle og værdi – nu og i fremtiden.

Altinget og Mandag Morgen vil i samarbejde med Tuborgfondet og ledere fra civilsamfundet præsentere et program, der lægger op til at identificere og udfordre hinanden på tidens tendenser og inspirere til løsninger og nye samarbejder. 

Emner som fællesskab, finansiering, oplysning, ledelse og grøn omstilling er på tapetet, og dagen er sammensat af en blanding af samtaler om de store dagsordener i plenum og temaspor, der dykker ned i specifikke emner, som optager civilsamfundet i det daglige arbejde.

Der vil være oplæg og debat med blandt andre Cepos' Martin Ågerup, tidligere minister og mangeårigt folketingsmedlem Bertel Haarder (V), debattør Natasha Al-Hariri, boligminister Kaare Dybvad (S) med flere.

Arrangør:
Altinget.dk, Mandag Morgen

Adresse:
DGI byen, CPH Conference
Tietgensgade 65
1704 København


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »