Øresundsbroen markerer og fejrer 20-års jubilæum for broen.

"Sammen bygger vi broer" er temaet, når Øresundsbroen fylder 20 år 1. juli 2020.

Jubilæumstemaet er en del af broens værdi: brobygger. Med temaet vil Øresundsbron vise, at der, siden broen blev indviet, er blevet bygget mange broer i regionen – kulturelle, menneskelige og erhvervsmæssige relationer.

"Ikke alle broer er bygget endnu, men vi vil fremhæve, at der på bare 20 år er sket store fremskridt. Øresundsbron har haft stor betydning og gjort det muligt at bygge mange forskellige broer mellem Danmark og Sverige, ved at hjælpe mennesker og aktører i Øresundsregionen. Vi ser frem til endnu flere muligheder og broer i fremtiden," udtaler John Alexander Sahlin, kommunikationsansvarlig for Øresundsbroen, i pressemeddelelsen.

Kommunalbestyrelsen i Malmø skal ifølge avisen Sydsvenskan nu beslutte, om de skal bidrage økonomisk til eventprojektet. Tanken er, at eventet skal finansieres i samarbejde med Region Skåne.

Administrerende direktør Caroline Ullmann-Hammer glæder sig over Malmøs planer om en folkefest på stranden samme dag:

"Vi er rigtig glade for initiativet og vil sørge for, at fødselsdagsmarkeringen også vil blive mærket ved stranden i Malmø. For os er det vigtigt at det bliver noget, som begge sider af broen kan deltage i. Vi vender tilbage med yderligere information, når vi nærmer os årsdagen," udtaler hun i pressemeddelelsen.

 

Arrangør:
Øresundsbron

Kontakt info:
John Alexander Sahlin, jsa@oresundsbron.com, tlf. +45 33 41 61 15

Adresse:
Øresundsbroen

Links:

Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »