Arrangementet er aflyst grundet coronasituationen. Hvor er status på den bæredygtige dagsorden, og hvad skal vi fokusere på, hvis vi skal nå i mål i 2030? Det fortæller professor emeritus ved Aarhus Universitet Steen Hildebrandt om til det andet 'Morgen med mening'-arrangement i rækken.

Om 10 år skal Danmark gerne kunne sætte flueben ved de 17 verdensmål. Det er en ganske ambitiøs målsætning, der kræver både viden, omstilling og handling.

Men hvor langt er vi egentlig kommet med den bæredygtige dagsorden, og hvad skal vi særligt fokusere på, hvis vi skal nå i mål i 2030? Og hvilken rolle kan folkeoplysningen spille for at støtte op om denne dagsorden?

Arrangementet, der arrangeret af Dansk Folkeoplysnings Samråd og Broen til Fremtiden, vil byde på både oplæg og debat ved Steen Hildebrandt.

Foruden at være professor emeritus, er han formand for 2030-panelet, hvis formål er at understøtte 2030-netværkets politiske arbejde gennem analysearbejde, sparring, videndeling og møder med netværket omkring selvstændige emner.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Arrangør:
Dansk Folkeoplysnings Samråd

Adresse:
SOHO, mødelokalet 'Oasen'
Flæsketorvet 68
1711 København


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »