Hvordan kan man som organisation eller kommunikatør motivere og engagere mennesker i en sag? Det spørger CISU om på denne online konference.

Mange danskere bruger deres fritid på at hjælpe andre i de fattigste lande i verden, hvor mennesker lever et langt mindre privilegeret liv end os. Det kan ske på mange måder.

Gennem arbejde i en genbrugsbutik. Som indsamler for en nødhjælpsorganisation. Eller i en af de mange folkelige udviklingsorganisationer, der for eksempel styrker seksualundervisningen i det nordlige Ghana eller modarbejder online seksuelt misbrug af børn på Filippinerne. 

Uden det folkelige engagement og frivillige arbejde ville Danmark ikke kunne skabe de samme resultater ude i verden. Konferencen stiller skarp på, hvad der driver mennesker til at engagere sig for en sag, og hvordan man som organisation eller kommunikatør kan motivere og engagere dem.

På konferencen kan man blandt andet møde Corbin Trent, tidligere kommunikationschef for Alexandria Ocasio-Cortez og tidligere kommunikationrådgiver for Bernie Sanders, Kate Power, ekspert i bæredygtigt forbrug og adfærd og programdirektør i KR Foundation og Mirjam van Vossen, journalist og ph.d. med speciale i framing i udviklingskommunikation.

Konferencen er gratis at deltage i.

Arrangør:
CISU

Kontakt info:
Maria Molde, mm@cisu.dk, tlf. 69151968

Adresse:
Online


Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »