Chef for Red Barnets politiske team
Vil du være med til at påvirke de centrale politiske dagsordener, der har betydning for børns liv og rettigheder både i Danmark og resten af verden? Har du erfaring med politisk interessevaretagelse og er du stærk i dialogen med politikere og embedsværk?

Red Barnet søger en chef, der på tværs af internationale og nationale dagsordener skal lede vores velfungerende politiske team bestående af politiske rådgivere og vores børnerettighedsjurist. En kollega med stærk politisk forståelse, lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem politik, programarbejde og presse og erfaring med ledelse af medarbejdere og fortalerprocesser. Som chef for det politiske team skal du lede et hold af dygtige medarbejdere samtidig med, at du selv er udførende og ansvarlig for at drive fortalerprocesser og udvikle policy inden for udvalgte internationale dagsordener. Det er således vigtigt, at du både er i stand til at lede fortalerarbejde generelt og har viden om humanitære og udviklingspolitiske problematikker. Stillingen er placeret i afdelingen Kommunikation & Politik, der foruden det politiske team består af et presseteam og et kommunikationsteam - Content & Creative. Sammen arbejder vi på tværs af teams og fagligheder for at skabe positive forandringer for børn og styrke deres rettigheder via politisk dialog og synlig og troværdig tilstedeværelse i offentligheden og debatten om børns liv. Vi løfter i flok og sætter pris på at have det sjovt - også når tempoet er tjept. Om jobbets kerneopgaver:
 • Du leder et team af medarbejdere, der har stor erfaring med politisk interessevaretagelse og solid indsigt i lovgivning, praksis og politik på børneområdet - nationalt og internationalt.
 • Du inspirerer, motiverer og udvikler dit team med fokus på faglighed og trivsel.
 • Du bidrager til og understøtter politikudvikling og udvikling af den politiske interessevaretagelse i Red Barnet i tæt samarbejde med teamet, Red Barnets programafdelinger og ledelse.
 • Du styrer og koordinerer fortalerprocesser og optimerer arbejdsgange, der sikrer effektiv interessevaretagelse af høj faglig kvalitet.
 • Du varetager fortalerarbejdet og driver processer inden for de internationale områder, som du bliver ansvarlig for, og bidrager til at sikre vidensopbygning og stærke analyser.
 • Du arbejder sammen med interne såvel som eksterne interessenter om at skabe positive forandringer for børn.
 • Du har budgetansvar for teamets driftsbudget.
Din profil - vi ønsker os, at:
 • Du har relevant videregående uddannelse og/eller stærk erfaring med interessevaretagelse i bred forstand, udvikling af policy og fortalerarbejde/advocacy.
 • Du har erfaring med at arbejde ind i parlamentariske processer.
 • Du har erfaring med ledelse af medarbejdere.
 • Du arbejder struktureret og forstår at drive processer frem mod konkrete forandringsmål.
 • Du har politisk tæft og stærke analytiske kompetencer.
 • Du kommunikerer klart, fejlfrit - og gerne fængende - både på skrift og i tale.
 • Du har et godt kendskab til dansk og internationalt udviklingsarbejde, til internationale humanitære indsatser og til udviklingspolitiske problematikker relevante internationale mekanismer, aktører, fora mv.
 • Du er fleksibel og parat til at arbejde på skæve tidspunkter, når det er nødvendigt
 • Og så har du frem for alt lyst til at være en del af et godt hold - et team, en afdeling og en afdelingsledelse, der arbejder for verdens bedste sag.
Rekrutteringsproces og vilkår Red Barnet arbejder for høj grad af fleksibilitet både via arbejdets udførelse og tilrettelæggelse. Du har derfor, hvis arbejdet tillader det, mulighed for at arbejde hjemme i løbet af ugen. Løn- og ansættelsesforhold iht. individuel lederkontrakt med reference til overenskomst mellem Red Barnet og AC-organisationerne og Handels- og Kontorfunktionærernes Forbund. Ansættelse 37 timer uden øvre arbejdstid. Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. juni 2023. Ansøgningsfrist den 10. april 2023. Arbejdssted: København Afdeling: Politik
  Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi står altid på børnenes side. Hver time. Hver dag. Overalt i verden.

  Vi er en del af Save the Children – verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation.

  Red Barnet går forrest i kampen for de dårligst stillede børn. I Danmark og resten af verden. Vi yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Red Barnet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Ønsker du at arbejde for os, er du forpligtet til at følge vores interne børnebeskyttelsespolitik.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen