Erfaren organisationskonsulent med udviklingsdrive søges af Grænseforeningen­
Har du blik for at udvikle organisationer og medlemsforeninger og lyst til sammen med medlemmerne i Grænseforeningen og bestyrelsen at give foreningen et servicetjek? Kan du lide at stå for at arrangere store arrangementer og Folkemøde og have styr på vores relationer og gæster - såvel i Folketinget, i Sydslesvig og blandt vores egne medlemmer. Har du erfaring med medlemsservice - og mod på at udvikle såvel vores medlemssystem som en analytisk tilgang til medlemsdata og medlemskontakt? Er du serviceminded og organisatorisk stærk? Så søg job som organisationskonsulent i Grænseforeningen - for en åben danskhed.

Søg dette job
Om jobbet Grænseforeningen er i gang med at udvikle ny strategi. Sideløbende med strategiudvikling skal vi sikre, at foreningen som organisation er klar til fremtiden. Grænseforeningen består i dag af landsforeningen med sekretariat i København samt ca. 50 lokalforeninger i hele Danmark og Grænseforeningen Ungdom. Vi vil fortsat være lokalt forankrede, vi vil være tættere på unge og bruge deres idéer, og så vil vi styrke sammenhængen mellem de forskellige dele af Grænseforeningen. I alle dele af organisationen vil vi desuden gerne tiltrække flere og gerne yngre medlemmer - og vi vil hele tiden i sekretariatet tilbyde den bedste medlemsservice samt hjælp til vores lokalforeninger. Det søger vi en organisationskonsulent til. Du skal være en drivkraft i udviklingen sammen med eksisterende kræfter i sekretariatet og sikre tæt samarbejde med bestyrelsen og stå for reel inddragelse af medlemmerne. I forlængelse af det har vi brug for en medarbejder, der finder det naturligt at bruge it som redskab, dvs. have overblik over vores medlemssystem - og enten udvikle vores brug af det nuværende eller sikre os et nyt. Du står for fremadrettet at give os en databåret tilgang til medlemsservice og medlemsrekruttering - både systemisk, men også i form af udtræk af data og mini-medlemsanalyser. Vi søger en person med sort bælte i organisering, som vil have ansvar for det organisatoriske på Folkemødet Bornholm, Grænseforeningens Sendemandsmøde og ture i Folketinget, herunder deltagere særligt fra Sydslesvig. Du er serviceminded og har lyst til at være "organisationens lim" - tage telefonen, når medlemmerne ringer såvel som at uddele navneskilte på Sendemandsmødet med et smil. Du kan sikre, at organisationen spiller. Om dig
 • Du har indgående erfaring med medlemsstyringssystemer (eller tilsvarende it-systemer) og er i det hele taget en dreven it-bruger.
 • Du har erfaring med udviklingsprocesser og udvikling af foreningsliv, forståelse for vedtægter samt demokrati og medlemsinddragelse. Du er initiativrig og udviklingsorienteret og har bud på, hvordan Grænseforeningen skal udvikle sig.
 • Du har erfaring med og kan lide at stå i spidsen for store arrangementer over flere dage og inddragelse af relevante aktører. Du har lyst til at tage til såvel De danske årsmøder i Sydslesvig som Folkemødet Bornholm.
 • Du har lyst til at beskæftige dig med emner som mindretal, sprog og kultur i grænselandet, i Danmark og på europæisk plan. Hvis du har kendskab til eller relationer til det dansk-tyske grænseland, har du et forspring, og hvis du kan tysk, er det en stor fordel.
 • Du er udadvendt og kan både tage telefonen og bistå medlemmer og lokalforeninger - bl.a. med medlemssystemet, ligesom du kan være organisatorisk blæksprutte på Sendemandsmødet og samtidig også dér møde medlemmerne med overskud og smil.
 • Vi ønsker en kollega, der er god til at samarbejde, men som også kan løfte og drive en opgave alene.
Om os og ansættelsen Grænseforeningen er en folkeoplysende forening, der har som formål at støtte danskheden i grænselandet og udbrede kendskabet til grænselandets forhold. Grænseforeningen arbejder under sloganet: "For en åben danskhed". Du vil have reference til direktør Hanne Sundin og indgå i sekretariatet, der består af 10 fastansatte plus studenter og projektansatte. Vi er et lille sekretariat, og vi hjælpes ad. Du vil have et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger, men det forventes, at du er selvstændig i opgaveløsningen og forestår projektledelsen af de beskrevne opgaver. Arbejdssted er Grænseforeningens Sekretariat, Peder Skrams Gade 5, 2., 1054 København K. Der kan aftales noget hjemmearbejde - ligesom der må forventes nogen rejseaktivitet. Løn aftales efter kvalifikationer Proces Er du interesseret, og har du konkrete spørgsmål, så kontakt direktør Hanne Sundin på 21 28 82 84. Ansøgning og CV sendes senest ved udgangen af den 14. august 2022. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi afholder samtaler den 23. august 2022 Forventet ansættelsesstart hurtigst muligt.
  Søg dette job
  Grænseforeningen er en folkeoplysende forening, der blev stiftet i 1920, da grænsen mellem Danmark og Tyskland blev fastlagt efter folkeafstemning. Grænseforeningens vision er, at erfaringerne fra grænselandet, hvor man er gået fra fjendskab til venskab, er en inspiration for dansk demokrati og mødet mellem kulturer.

  Læs mere på www.graenseforeningen.dk

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen