HOSPICECHEF SØGES AF SANKT LUKAS STIFTELSEN
Sankt Lukas Stiftelsen søger en hospicechef, der har lyst og evner til at lede vores hospiceområde og sammen med ledere og medarbejdere være med til at gøre en afgørende forskel for mennesker. Du bliver en del af en velrenommeret organisation, der er en pioner inden for det palliative felt i Danmark.

Søg dette job
Du får det overordnede ansvar for at sikre en stabil og effektiv drift af hospiceområdet på Sankt Lukas Stiftelsen, og du får berøringsflader med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Du bliver leder af vores hospiceområde, der omfatter tre enheder: Sankt Lukas Hospice, Det Udgående Hospiceteam og Lukashuset (børne- og ungehospice). Derudover forventes du at bidrage til videreudviklingen af såvel hospice- som palliationsområdet og naturligvis af Stiftelsen samlet set. Vi forventer bl.a., at du har ledelseserfaring og kan lede mange forskellige fagligheder, og at du er en rammesættende leder, der også giver plads og råderum til ledere og medarbejdere. Endvidere forventer vi, at du er strategisk stærk og forstår betydningen af ledelsessamarbejdet på tværs af Stiftelsen og er godt kommunikerende. Du kan læse mere om Sankt Lukas Stiftelsen på www.sanktlukas.dk og se en uddybende job- og personprofil her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør Henrik Nedergaard på tlf. 5179 7950 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller mi@genitor.dk. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. . Ansøgningsfristen er tirsdag den 7. juni 2022. Sankt Lukas Stiftelsen er en erhvervsdrivende almennyttig fond med en sund økonomi. Stiftelsen råder over ca. 34.000 m2 i Hellerup, hvor mange af stiftelsens aktiviteter er samlet. Stiftelsen beskæftiger i alt godt 500 medarbejdere og ca. 100 frivillige, har driftsaftaler med regioner og kommuner og samarbejder desuden med erhvervsliv, fonde og andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk.
  Søg dette job
  DIAKONISSEHUSET SANKT LUKAS STIFTELSEN
  At dele glæden i tider med solskin. At finde håbet i tider med sorg. At vejlede i tider med tvivl. Det er essensen af Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsens arbejde med børn og voksne.

  Her har vi tid, mod og ro til at gå langsomt gennem øjeblikket og derved opnå nærvær mellem mennesker og tryghed i livet – uanset livssituation. Vi tror på, at styrken ligger i fællesskabet, hvad enten mennesker er ved livets begyndelse eller livets slutning.

  Gennem mere end 100 år har Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen været pionér på social- og sundhedsområdet og taget afsæt i diakoniens stålsatte omsorg for mennesker. Til alle tider har vores arbejde været båret af engagement i mennesket og af troen på menneskers ligeværd.

  Disse traditioner bygger vi videre på, når vi også i vore dage ser de behov, der opstår i samfundet, og skaber de nødvendige tilbud for store og små. Her kan børn og voksne sammen udvikle sig i trygge rammer. Her kan de udsatte finde ro, de døende finde trøst, de rådvilde få fornyet styrke, og de sørgende kan se håbet spire i sorgen.

  I en verden med fokus på individet står vi solidt fast på de oprindelige værdier om fællesskab, nærvær og kristen næstekærlighed.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen