Kommunikationskonsulent til o­plysningsforbundet Fora
I Fora arbejder vi hver dag med at understøtte og styrke vores ca. 150 folkeoplysende foreninger, aftenskoler og daghøjskoler landet over. Hovedparten af vores aftenskoler er mindre foreninger, der er frivilligt drevet og forankret, men vi har også en række store, mere professionelt drevne aftenskoler. De er fælles om at udbyde folkeoplysende kurser, læringsaktiviteter og oplevelser, der bygger på læring, kreativitet i fællesskab.

Vi søger en kommunikationskonsulent, der er stærk på digital kommunikation, har et skarpt strategisk øje og en kærlighed til det frivillige Danmark. Du skal kunne se dig selv i arbejdet med at styrke både forbundets og vores medlemsforeningers synlighed både i forhold til markedsføring og i forhold til den politiske interessevaretagelse. Dine hovedopgaver kommer derfor til at inkludere:
 • At styrke foreningernes aktivitet på SoMe, særligt i markedsføringsøjemed
 • At styrke foreningernes synlighed lokalt, herunder hjælpe dem med interessevaretagelse
 • At styrke forbundets synlighed og udvikle vores politiske interessevaretagelse nationalt
Det vil mere konkret indebære opgaver som at:
 • producere indhold til vores SoMe platforme og videreudvikle dem
 • hjælpe vores foreninger gennem guides, workshops/kurser, og én til én hjælp
 • være ansvarlig for vores hjemmeside, herunder modernisere vores struktur og indhold
 • være med til at udvikle en plan for udviklingen af vores synlighed og lobby både nationalt og lokalt
 • finde og producere nyheder, cases, historier, debatindlæg, artikler osv. eksternt og til vores medlemsmagasin
 • være sparringspartner på og deltage i kommunikationsdelen af kollegers projekter og indsatser
Vi er et lille sekretariat, og derfor hjælper vi hinanden, når der er brug for det. Du vil derfor også komme til at deltage i forskellige ad hoc opgaver med en kommunikationsfaglig vinkel. Din profil: Vi forestiller os, at du har en bred kommunikationsfaglig baggrund, men at du har opbygget spidskompetencer inden for både digital kommunikation og politisk interessevaretagelse - gerne i relation til civilsamfundet. Du har en åben, nysgerrig og anerkendende tilgang til andre mennesker, og har en god forståelse for de vilkår, der præger det det levede foreningsliv. Du synes, det er sjovt at komme ud i virkeligheden", er god til at stikke fingeren i jorden, og kan hurtigt sætte dig ind i vores forskellige medlemsforeningers behov og identitet. Herudover har du følgende kompetencer:
 • solidt kendskab til SoMe, særligt Facebook, herunder annoncering
 • kendskab til SEO og Google Analytics
 • kendskab til CMS (vi arbejder i Umbraco)
 • en god værktøjskasse i forhold til politisk interessevaretagelse
 • gode samarbejdsevner og trives med en uformel omgangstone og en flad ledelsesstruktur
 • er selvkørende og ikke bange for at tage initiativ
 • erfaring med arbejde med frivillige eller fra en medlemsstyret organisation
Herudover er det en fordel, hvis du har:
 • kendskab til Photoshop, InDesign og/eller Illustrator
 • kendskab til arbejde med videoproduktion og podcast
Om os og stillingen Foras sekretariat er centralt placeret på Gammel Kongevej 39G på Vesterbro. Du får i alt 11 kolleger med forskellige fagligheder. Vi spiser frokost sammen hver dag, vi griner en hel del, og vi har faglig respekt for hinanden. Og så gør vi i øvrigt, hvad vi kan, for at gøre vores arbejdsplads til et sted, vi alle har lyst til at være, og hvor vi gør en forskel inden for den folkeoplysende verden. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokost. Der er stor fleksibilitet, og vi giver mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Du skal forvente lidt arbejde i aftentimerne eller i weekends, når du indimellem skal besøge foreningerne, lave workshops og deltage i vores medlemsrettede begivenheder, som fx vores årlige landsmøde. Vi planlægger det, så der er mulighed for afspadsering. Vi er og kan ikke være, lønførende. Til gengæld har vi øvre arbejdstid og forsøger med stor fleksibilitet at være en tiltrækkende arbejdsplads på andre parametre. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. november. Ansøgningsfrist: 5. september kl. 12.00 Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vi forventer at gennemføre samtaler den 19. og den 22. september med en mulig 2. samtale den 26. eller 27. september Yderligere oplysninger: Har du spørgsmål stillingen, så kontakt sekretariatsleder Bernhard Trier Frederiksen, mobil: 2143 3860 eller mail: Bernhard@fora.dk eller souschef Marlene Berth Nielsen, mobil: 2343 4884 og mail: marlene@fora.dk
  Kort om FORA
  Fora er et oplysningsforbund med fokus på læring og kreativitet i fællesskab. Vi består af 150 både små og store foreninger, aftenskoler og daghøjskoler, som fordeler sig over hele landet.

  Fora tilbyder kurser, aktiviteter og oplevelser, der giver alle mulighed for værdifuld læring med mening. Vi dyrker det gode håndværk som kilde til kreativitet og udvikling. Vi har stor kærlighed for det fællesskab, der opstår, når man skaber noget sammen. Vi tror på, at når én bliver dygtigere eller stærkere, bliver fællesskabet stærkere. Når vi engagerer os i hinanden og bruger tid sammen, bliver fællesskabet stærkere. Det er det, der driver os. Det er det, vi vil skabe rum til.

  Læs mere her: www.fora.dk


  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen