ØKONOMI- OG ADMINISTRATIONSCHEF - Det Nationale Sorgcenter
Vil du medvirke til, at pårørende og efterladte ikke får deres liv ødelagt af sorg? Har du stærke administrative og økonomiske kompetencer, så du kan sikre overblik og stabilitet og på den måde bidrage til en sund organisation? Og har du lyst til hver dag at føle taknemmelighed for livet i et livsbekræftende arbejde? Så kan du blive den nye økonomi- og administrationschef i Det Nationale Sorgcenter.

Som økonomi- og administrationschef i Det Nationale Sorgcenter får du en helt central rolle i at sikre den daglige drift og ligeledes i den strategiske udvikling af organisationen, da det er dig, der kommer til at sidde med overblikket over projektstyringen. Foruden ansvaret for Det Nationale Sorgcenters økonomi og projektstyring får du ansvaret for ledelse af flere understøttende stabsfunktioner. Det Nationale Sorgcenter nyder stor respekt for den specialviden, der findes i organisationen, og for de resultater, der bliver skabt. I fondsverdenen og i NGO-verdenen er Det Nationale Sorgcenter et kendt navn, og du bliver en del af en organisation, der med rette er stolt af det, den er kendt for, og ydmyg om kerneopgaven. Du får fem medarbejdere og to studentermedhjælpere i reference, og du bliver en del af ledergruppen på seks ledere inkl. direktør og vicedirektør. Er du nysgerrig? Du finder yderligere oplysninger om jobbet i den uddybende job- og personprofil. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Preben Engelbrekt på tlf. 2561 1262 eller chefkonsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på tlf. 2193 0783 eller [email protected]. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2023, og ansøgningsfristen er den 26. juni Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden.
Det Nationale Sorgcenter er et behandlings- videns- og kompetencecenter, som blev etableret i 2017 og bygger på Børn, Unge & Sorgs mangeårige erfaringer og succes. Sammen arbejder vi for at sorg ikke ødelægger livet.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00