Presseansvarlig til Dansk Socialrådgiverforening
Vil du være med til at sætte socialpolitiske dagsordner, kvalificere debatten om velfærdssamfundets udvikling og rammerne for socialrådgivernes arbejde? Er du en dygtig formidler, der kan omsætte tal og socialfaglighed til vedkommende historier? Så er stillingen som presseansvarlig i Dansk Socialrådgiverforening måske noget for dig.

Dansk Socialrådgiverforening er en central aktør i den offentlige debat bl.a. om indsatsen over for udsatte børn og voksne, beskæftigelse og velfærdssamfundets udvikling - herunder løn og arbejdsvilkår for medarbejderne. Om jobbet Som presseansvarlig bliver det din opgave at sikre, at Dansk Socialrådgiverforenings vigtigste dagsordner bliver stærkere repræsenteret og at sikre, at Dansk Socialrådgiverforening fortsat opleves som en socialfaglig funderet, relevant og tilgængelig organisation. Du skal arbejde tæt sammen med DS' valgte politikere og med kolleger. Udover dit primære fokus med pressearbejdet vil du skulle producere indhold til både fagblad og nyhedsbreve og bidrage til arbejdet på sociale medier, kampagne- og kommunikationsindsatser og taleskrivning i samarbejde med kolleger i afdelingen Politik & Kommunikation. Stillingen er 36 timer med tillæg for uden højeste arbejdstid i henhold til særoverenskomst med Dansk Journalistforbund og DS. Om dig Vi forventer at:
  • Du har erfaring med pressearbejde og pressetræning og har et stort netværk af journalister
  • Du skriver og researcher godt, grundigt og hurtigt
  • Du har politisk og strategisk forståelse og gerne erfaring med organisationsarbejde og kendskab til socialpolitik og socialrådgiverne arbejdsfelt
  • Du trives i et travlt miljø, er en holdspiller og - ikke mindst - deler Dansk Socialrådgiverforenings værdier.
Om os Politik & Kommunikation er en del af Dansk Socialrådgiverforenings sekretariat, som har til huse i Toldbodgade i indre København. Afdelingen består foruden denne stilling af fire journalister, en grafiker, fire politiske konsulenter, en sekretær for faggrupper samt chef for Politik og Kommunikations-afdelingen. Vi brænder for at bringe socialrådgivernes perspektiver og kompleksiteten i det sociale arbejde i spil. Tonen er uformel, ambitionerne er store og vi vægter samarbejde og sparring højt. I Toldbodgade får du ca. 40 kollegaer, samt yderligere ca. 30 kollegaer fordelt på tre regionale kontorer. Som presseansvarlig vil du blive en del af en moderne fagforening med en politisk ledelse, der ofte er i medierne, engagerede medlemmer og dedikerede kollegaer. Vi brænder for at forbedre socialrådgivernes vilkår og for at skabe en stærk fagbevægelse - også til fremtidens generationer. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Politik og Kommunikation Stine Brix på 42 58 26 20. Send din ansøgning + CV senest mandag den 10. oktober kl. 12.00, emne "Presseansvarlig". Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Stillingen ønskes besat fra d. 1. december. Vi forventer at holde samtaler i uge 43.
Om Dansk Socialrådgiverforening
Dansk Socialrådgiverforening er en partipolitisk uafhængig fagforening.

Læs mere om organisationen her

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00