Public affairs konsulent til en branche i hastig udvikling
Er #dkpol og #uddpol nogle af dine favorit-hashtags? Kan du researche, analysere, skrive og netværke, så folk lytter til dig? Og vil du være med til at transformere revisorbranchen, så den er klar til ikke bare at understøtte nutidens, men også fremtidens tillidssamfund? Så er stillingen som politisk konsulent hos FSR - danske revisorer måske noget for dig.

Revision handler grundlæggende om tillid. Om vi kan have tillid til virksomheder, erhvervsliv og den grønne omstilling. Revisorer er således en bærende søjle i det danske tillidssamfund. I FSR hjælper vi revisorbranchen med at skabe de bedst mulige betingelser for at løfte denne opgave. Ved at stå vagt om revisorbranchens rammevilkår bidrager FSR til et sundt, konkurrencedygtigt og ansvarligt erhvervsliv, en effektiv og transparent offentlig sektor samt en troværdig og ambitiøs grøn omstilling. Om jobbet FSR - danske revisorer er sat i verden for at repræsentere revisorbranchen. Som brancheorganisation er en central del af FSR's virke at bedrive politisk interessevaretagelse. Som politisk konsulent i FSR - danske revisorer bliver din opgaven først og fremmest at projektlede arbejdet med en række af vores politiske sager - bl.a. på uddannelsesområdet. Vi er netop nu ved at forme en ny strategi for vores interessevaretagelsesarbejde. Du får en central rolle i at være med til at rulle strategien ud i FSR og at få den til at virke i hverdagen. I det daglige arbejder bliver du - i tæt samarbejde med vores fagchef for politik - ansvarlig for at udtænke, planlægge og eksekvere strategier for interessevaretagelsen på en række områder. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at researche, analysere, skrive og netværke med henblik på at fremme FSR's politiske mærkesager. Godt interessevaretagelsesarbejde kræver tæt koordinering med bl.a. fagpersoner og kommunikationskollegaer. Det bliver også en vigtig del af din portefølje, hvorfor gode samarbejdsevner er påkrævet. Du vil i en række møde- og netværkssammenhænge komme til at repræsentere FSR. Derfor ser vi også gerne, at du trives i og formår at udnytte den slags sammenhænge ift. de mål og sager, FSR arbejder med. Du bliver en del af teamet politik, kommunikation og analyse, hvor interessevaretagelsesarbejdet i FSR er forankret. Vi arbejder med at skabe dagsordenssæt­tende analyser, lave nytænkende politikforslag, forme presse- og social medie kommunikation, der brænder gennem lydmuren og udvikle kampagner, der får folk til at huske branchen - med et smil. Om dig For at lykkes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og trives med et stort ansvar. Du løser dine opgaver med autoritet, proaktivitet og hjælpsomhed. Du får et stort selvstændigt ansvar, hvor det er vigtigt, at både store som små opgaver tiltaler dig. Du sætter en ære i at få samarbejdet, hvor mange parter involveret, til at flyde, og du trives med at have det overordnede koordinerende ansvar. Det forventes, at du både formår at varetage det klassiske interessevaretagelseshåndværk og har lyst til at være med til at tænke i nye måder at påvirke politikere og offentlig opinion på. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men der lægges vægt på, at du besidder følgende faglige og personlige kompetencer:
  • Du har et par års relevant erfaring og en grundlæggende forståelse for en brancheorganisations formål og arbejde
  • Du er en stærk projektleder, som kan jonglere mange bolde samtidig og både sætte og nå skarpe deadlines
  • Du har erfaring med at sætte dagsordner gennem research, analyse, skrive- og netværksarbejde.
  • Du har mod på at være med at til rulle en ny interessevaretagelsesstrategi ud, være ankerperson på den i hverdagen og drive et antal vigtige politiske sager.
  • Du er serviceminded og har lyst til at bruge kommunikationskollegaer og fagpersoner i og udenfor FSR til at skærpe vores interessevaretagelse.
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med uddannelsespolitik. Særligt ift. de videregående uddannelser.
Sådan ansøger du Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter til os senest den 20. juni 2023. Samtaler afholdes i uge 25 og 26. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for politik, kommunikation og analyse Jakob Gejl Møller på 2288 0460. Tiltrædelse er snarest muligt og senest 1. august 2023. Vi glæder os til at høre fra dig.
Om FSR
FSR – danske revisorer repræsenterer revisorbranchen i Danmark. Vi arbejder med politisk interessevaretagelse og en række aktiviteter, som understøtter vores medlemmer fagligt og kommercielt. Vi er en moderne organisationen med ca. 35 medarbejdere med base i nyistandsatte, charmerende lokaler i C.F. Tietgens Hus ved Christiansborg i centrum af København. Vi har et godt og fleksibelt arbejdsmiljø og en imødekommende teamorienteret kultur, hvor vi hjælper hinanden med at nå vores fælles mål. Nogle af os har mange års erfaring. Andre er startet direkte efter studiet.

Læs mere her på vores hjemmesideIcon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00