Public Private Partnerships Manager til UNICEF Danmark
Har du erfaring med stakeholder management og et godt kendskab til den danske udviklingspolitiske strategi? Og kan du drive vores nye indsats med offentlige-private-partnerskaber? Så er du måske vores nye Public Private Partnerships Manager.

Om stillingen: I UNICEF globalt og i Danmark er offentlige-private-partnerskaber et område med stigende fokus og potentiale. I efteråret blev den strategiske samarbejdsaftale mellem UNICEF og Danmark fornyet for perioden 2023 - 2025. Samtidig søger den danske stat i stadig højere grad at involvere private aktører i udviklingsinitiativer, hvilket matcher UNICEF's ambition om at bidrage til at udvikle og udvide finansieringsmulighederne til udviklingsindsatser, der fremmer opnåelse af Verdensmålene. UNICEF Danmark har et stærkt fundament og gode muligheder for at skabe offentlige-private-partnerskaber med et veletableret samarbejde med bl.a. Udenrigsministeriet, en forstærket og strategisk forankret advocacy-indsats samt en solid erfaring med stærke og tekniske partnerskaber med virksomheder og fonde. Endvidere har UNICEF Danmark oprettet et netværk med relevante centrale interne stakeholders, der arbejder med offentlige-private-partnerskaber. Det omfatter også UNICEF-landekontorer og partnere over hele verden. Ambitionen er, at der i 2025 er skabt både finansielle og ikke-finansielle offentlige-privat-partnerskaber mellem UNICEF og de relevante danske myndigheder. For at nå i mål med denne ambition søger vi en Public Private Partnerships Manager, som skal være med til at etablere fagområdet. Arbejdsopgaverne er mange og omfatter blandt andet: 1. Kortlægning af mulighederne
 • Identificere de finansielle og ikke-finansielle områder, hvor offentlige-private-partnerskaber er mulige.
 • Analyse af, hvilke af UNICEF Danmarks privat-sektor-partnere og prospects vil være relevante at inkludere i dialogerne om offentlige-private-partnerskaber.
 • Kortlægning af relevante myndigheder og offentlige budgetter i Danmark, herunder identifikation af de offentlige faglige teams og kontorer, der er relevante potentielle samarbejdspartnere.
2. Strategisk overblik
 • Udvikling af en strategi og fælles forståelse med interne aktører for, hvordan UNICEF Danmark vil forløse potentialet for etableringen af offentlige-private partnerskaber i løbet af 2023 og 2024.
3. Stakeholder management
 • Etablering af samarbejde og relationer med offentlige-private partnerskabs focal points både i UNICEF Danmarks Partnerskabsafdeling og i UNICEFs andre relevante afdelinger.
 • Focal point for UNICEF Danmarks kontakt og samarbejde med UNICEF Public Partnership Division og Udenrigsministeriet i tæt koordination med International Programmes and Public Affairs teamet.
 • Koordinere input til Danmarks kommende udviklingspolitiske strategi.
 • Støtte Partnerskabsteamet i UNICEF Danmark samarbejdet med relevante UNICEF Innovation hubs.
 • Planlægge og implementere centrale advocacy-aktiviteter vedr. Official Development Assistance (ODA)
Dine kvalifikationer:
 • Mindst 3 års erfaring med offentlige-private-partnerskaber. Helst fra en international organisation eller et relevant ministerium.
 • Erfaring med multi-stakeholder håndtering og balancering af interesser.
 • Godt kendskab til den danske udviklingspolitiske strategi, prioriteter og finanslovsprocessen.
 • Indblik i andre offentlige-private-partnerskaber inden for udvikling og det humanitære område globalt og nationalt.
 • Erfaring med samarbejde og forhandling med politisk styrede institutioner.
 • Indblik i udviklingsproblematikker, især inden for uddannelse og læring, sundhed inklusive ernæring og vaccinationer samt klima og vand, sanitet og hygiejne.
 • Gode skriftlige kompetencer på både dansk og engelsk er en nødvendighed.
 • Gode samarbejdsevner, professionalisme og hold-ånd vægtes højt.
Ansættelsesvilkår: Du bliver en del af International Programmes & Public Affairs, som organisatorisk er en del af UNICEF Danmarks Kommunikationsafdeling, og du får reference til Head of International Programmes & Public Affairs. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og stillingen er tidsbegrænset til 1 år med mulighed for forlængelse. Rekrutteringsprocessen: Ansøgningsfristen er den 18. februar 2023, men send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. Både CV og ansøgning skal være på dansk. Vi håber, at vi kan byde vores nye kollega velkommen den 1. april 2023. Spørgsmål: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of International Programmes & Public Affairs, Maria Dyrberg Dige, på mail mdyrberg@unicef.dk eller tlf. 2924 8211.
  Om UNICEF:
  UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Først og fremmest hjælper vi børn i de mest udsatte positioner, men ikke kun dem. UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor, og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg www.unicef.dk.  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen