Senior Advisor til Healthcare Denmark i København
Healthcare Denmark (HCD) søger to Senior Advisors, gerne med erfaring fra life science området, til arbejdet med at udbrede den samlede fortælling om det danske sundhedsvæsen internationalt.

HCD er Danmarks nationale markedsføringskonsortium på sundhed og det internationale samfunds samlede indgang til dansk sundhedsekspertise og innovation. Vi er et non-profit, offentligt-privat partnerskab mellem de førende offentlige og private aktører på sundheds- og life science området i Danmark. Danmark har en international førerposition på sundhedsområdet, og HCD er sat i verden for at brande, markedsføre og understøtte dansk eksport og netværk for vores offentlige og private partnere internationalt. HCD arbejder med aktuelle sundhedsagendaer og temaer på områder, hvor Danmark har en international styrkeposition. Vi bringer viden om dansk sundhed og løsninger i spil i forskellige formater, der forener værditilbuddet fra offentlige sundhedsaktører og private virksomheder i en international kontekst. HCD har et tæt samarbejde med de danske ambassader i udlandet herunder sundhedsdiplomatiet samt erhvervsorganisationerne. Vi deltager på eksportfremstød samt koordinerer indgående delegationsbesøg for internationale beslutningstagere og presse, som ønsker at besøge Danmark virtuelt eller fysisk for at opleve danske sundhedsløsninger i praksis. I Healthcare Denmark bliver du kollega til 14 dygtige og engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor både tempoet og humøret er højt på vores kontorer i Odense og København. Vi byder på en fantastisk frokostordning og massageordning, men vigtigst af alt har vi masser af spændende opgaver og udfordringer, der venter på at blive løst. Din profil Du har erfaring, offentlig eller privat, indenfor sundhedsområdet, life science eller pharma, og måske har du allerede erfaring med eksportfremmende aktiviteter til internationale markeder for at udbrede danske sundhedsløsninger inden for sundhed og life science. Du prioriterer faglighed højt, og du har både lyst og evner til at omsætte din interesse for og viden om sundhedsområdet til en international kontekst til gavn for vores offentlige og private partnere. Du skal kunne tænke strategisk, arbejde struktureret og have flair for stakeholder management i krydsfeltet mellem private og offentlige aktører. Du arbejder selvstændigt og er god til at tilrettelægge og prioritere dine opgaver og er fleksibel og ambitiøs med hensyn til at opnå konkrete resultater. Vi forventer, at du har:
 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau evt. med projektledererfaring
 • 3-5 års relevant erfaring - gerne inden for life science eller pharma
 • Godt kendskab til det danske sundhedsvæsen og aktører
 • Stærke engelskkundskaber i skrift og tale. Tysk eller fransk er en fordel
 • God forståelse for data, evidens og IT, samt Microsoft-værktøjer: Excel, Word og PowerPoint
 • Stærke sociale kompetencer, så du kan begå dig på alle niveauer blandt vores partnere og udenlandske stakeholders
Dine primære arbejdsopgaver bliver selvstændigt at:
 • Omsætte danske kompetencer indenfor life science og sundhedsområdet til skriftlig kommunikation målrettet internationale beslutningstagere
 • Have ansvar for et eller flere sundhedsfaglige områder, geografiske fokusområder samt den daglige dialog med udvalgte private og offentlige partnere
 • Bidrage aktivt til udvikling og udbygning af vidensbasen af danske styrkepositioner på sundhedsområdet i en international kontekst
 • Fagligt planlægge og praktisk afvikle virtuelle og fysiske delegationsbesøg for internationale beslutningstagere
 • Bidrage aktivt til planlægning og afvikling af rejser og fremstød i udlandet
 • Udarbejde og afholde oplæg om styrkepositioner i det danske sundhedsvæsen
Praktiske oplysninger Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023 eller snarest derefter. Arbejdsstedet er Vesterbrogade 1L, 2. sal, 1620 København V., men med regelmæssig tilstedeværelse på kontoret i Odense (2-3 gange om måneden). Healthcare Denmark aflønner på niveau med Statens løntrin for de respektive stillingskategorier. Nogen international rejseaktivitet må forventes. Læs mere på www.healthcaredenmark.dk. Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning med CV. Ansøgningsfristen er mandag den 29. maj 2023, men vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Communications & HR Consultant Tina Liljendal Larsen [email protected] eller tlf. 3167 9772. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden.
HCD er et offentligt privat partnerskab mellem de førende aktører på sundheds- og life science området i Danmark og er det internationale samfunds samlede indgang til dansk sundhedsekspertise og innovation. Danmark har en førerposition på sundhedsområdet, og HCD er sat i verden for at brande og markedsføre samt understøtte og styrke dansk eksport internationalt.

HCD koordinerer i samarbejde med bl.a. ambassader delegationsbesøg for internationale beslutningstagere og presse, som ønsker at besøge Danmark virtuelt eller fysisk for at opleve danske sundhedsløsninger i praksis. Besøgscentret Nation of Health formidler fortællingen om det danske sundhedsvæsen og Danmarks styrkepositioner inden for life science og sundhedsområdet.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00