Hjerteforeningen udnævner Café Hack-vært til ambassadør

Søren Dahl, der siden 2003 har været vært på radioprogrammet Café Hack, er blevet udnævnt til ambassadør for Hjerteforeningen.

Søren Dahl
Søren Dahl (59) Radiovært, foredragsholder, forfatter

Hjerteforeningen har udnævnt radiovært Søren Dahl til ny ambassadør. Han kommer dermed i selskab med blandt andre elitesvømmer Jeanette Ottesen, skuespiller Bodil Jørgensen, TV-vært Camilla Ottesen, skuespiller Peter Mygind og skuespiller Robert Hansen, der alle er ambassadører for Hjerteforeningen. 

Søren Dahl skal som ambassadør støtte hjertesagen og Hjerteforeningens events. Som det første skal han være med til at indvie en af Hjerteforeningens nye motionsstier ved Kollerup Gods i Jylland og sammen med andre deltagere gå med på turen.

"Hjertet er symbolet på samhørighed og kærlighed - lad os passe på det. Mens mange mennesker løber, dyrker fitness og spiser sundt, er der også en gruppe, som har det sværere ved den sunde livsstil, nogle som hverken rører sig eller spiser sundt. Så er det helt afgørende at føle sig som en del af et fællesskab," siger Søren Dahl. 

Udover at være radiovært er Søren Dahl også musiker, foredragsholder og forfatter. Han står blandt andet bag det populære radioprogram Café Hack, der tidligere blev sendt på DR's P4.

qvistgaard@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement