Egmont Fonden får ny analysechef

Heidi Sørensen tiltræder 1. oktober som analysechef i Egmont Fonden. Hun kommer fra en stilling som konsulent og projektleder hos Analyse & Tal.

Heidi Sørensen
Heidi Sørensen (35) Analysechef, Egmont Fonden, fhv. politisk rådgiver, SF

Egmont Fonden har ansat 35-årige Heidi Sørensen som analysechef per 1. oktober.

Det skriver fonden i en pressemeddelelse

Heidi Sørensen får til opgave at vidensbasere fondens indsats, sikre soliditeten af interne og eksterne analyser af vores indsatser samt fungere som tovholder for implementeringen af fondens almennyttige strategi.

"Jeg glæder mig helt vildt og er beæret over at få lov til at være med til at bidrage til at styrke udsatte børn og unges trivsel, læring og muligheder for et godt liv. Og ikke mindst at sætte fondens investeringer på formel og måle de sociale gevinster til gavn for børnene. Jeg takker for en vidunderlig tid i Analyse & Tal. Det har været fantastisk at være del af et værdibaseret og nytænkende fællesskab og væksteventyr," skriver Heidi Sørensen på Facebook. 

Hun kommer fra en stilling som konsulent og partner i analysefirmaet Analyse & Tal og har tidligere blandt andet arbejdet som politisk rådgiver for SF. Heidi Sørensen er uddannet cand.scient.soc. fra Københavns Universitet. 

qvistgaard@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement