Unicef Danmark får ny direktør for partnerskab og samarbejde

Susanne Dahl indtræder i Unicefs direktion og får ansvar for udvikling af partnerskaber. 

Susanne Dahl
Susanne Dahl (43) Director of Business Development and Partnerships, UNICEF
Alfred Josefsen
Alfred Josefsen (62) Ledelsesrådgiver, bestyrelsesformand, UNICEF Danmark, Aveny-T m.fl., medlem, Ledelseskommissionen, foredragsholder, adjungeret professor, CBS, fhv. adm. direktør, Irma

Unicef får nyt direktionsmedlem i form af Susanne Dahl. 

Det oplyser Unicef i en pressemeddelelse. 

Susanne Dahl får den officielle titel director of business development and partnerships og kommer til at have ansvaret for udvikling af partnerskaber og samarbejde med blandt andet fonde og donorer. Hun udtaler om sine kommende opgaver: 

"Min kerneopgave bliver at bidrage til, at Unicef Danmark indfrier de tre Børnemål, som Unicef har gjort til særligt strategiske indsatsområder: At 750.000 børn, særligt piger og børn på flugt, får en god undervisning, at 1,5 millioner børn kommer godt igennem livets første 1.000 dage, og at 500.000 børn ramt af naturkatastrofer, krige og konflikter får livreddende nødhjælp." 

Susanne Dahl har tidligere arbejdet for blandt andet Bikubenfonden og Egmont Fonden samt været udviklingskonsulent på etableringen af Fondenes Videnscenter. Bestyrelsesformand i Unicef Danmark, Alfred Josefsen, glæder sig over ansættelsen og henviser til Susanne Dahls erfaring: 

”Fondenes stigende globale engagement er helt afgørende for, at vi kan indfri Unicefs ambitiøse mål for udsatte børn verden over. Det kræver en enorm indsigt i deres arbejde, og derfor er vi glade for at have en kapacitet af Susanne Dahls kaliber med på holdet."

Med sin tiltræden bliver Susanne Dahl fjerde medlem af direktionen, der ellers består af Unicef Danmarks generalsekretær Steen M. Andersen, kommunikationsdirektør Line Grove Hermansen og Mette Dyhr, der er nyudnævnt ansvarlig for virksomhedspartnerskaber.

molbech@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv justits gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement