Bikubenfonden får ny rådgiver på socialområdet

Jacob Schjørring bliver ansat som seniorrådgiver og konceptudvikler på socialområdet i Bikubenfonden. 

Jacob Schjørring er det nyeste ansigt hos Bikubenfonden, hvor han skal sidde i en stilling som seniorrådgiver og konceptudvikler. 

Det skriver Bikubenfonden i en pressemeddelelse

43-årige Jacob Schjørring har i de seneste ti år beskæftiget sig med offentlig innovation, senest hos Rockwool Fonden, hvor han sad i interventionsenheden med ansvar for at tilrettelægge innovationsprocesser og konceptudvikle indsatser målrettet unge. 

Bikubenfonden glæder sig til få del i Jacob Schjørrings erfaring:

"I Bikubenfonden er vi optaget af, hvordan vi som fond kan være med til at skabe og udvikle bæredygtige innovative løsninger på socialområdet. Dette fokus bliver styrket med Jacobs viden fra arbejdet med målgruppen og hans kompetencer og erfaring med at skabe social innovation fra blandt andet Rockwool Fonden og Mindlab," siger chefen for socialområdet i Bikubenfonden, Sine Egede.

Og Jacob Schjørring ser frem til at arbejde videre med indsatser målrettet unge:

"Bikubenfondens ambition om at gøre ansøgningsprocesser til innovationsprocesser matcher fuldstændig min erfaring med, at det både er svært, tager tid og oftest kræver videns- og processtøtte at nyskabe muligheder for unge på kanten," siger den nylige seniorrådgiver. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal