Cepos forstærker bestyrelse med politisk kommunikatør

Steffen Hjaltelin bliver nyt medlem af tænketanken Cepos’ bestyrelse. Det nye bestyrelsesmedlem er grundlægger af reklamebureauet Hjaltelin Stahl.

Steffen Hjaltelin
Steffen Hjaltelin Reklamedirektør, Accenture (Hjaltelin, Stahl & Co)

Tænketanken Cepos forstærker bestyrelsen. Det er grundlæggeren af reklamebureauet Hjaltelin Stahl, Steffen Hjaltelin, der bliver nyt medlem.

Det oplyser Cepos til Altinget.

Steffen Hjaltelin er grundlægger af reklamebureauet Hjaltelin Stahl, som de seneste fire år er blevet kåret til Danmarks bedste reklamebureau.

”Cepos gør et fremragende arbejde for at skubbe Danmark i en mere borgerlig-liberal retning. Altid med solide analyser og dygtig kommunikation. Opgaven er vigtig, og jeg glæder mig til at bidrage, så godt jeg kan,” siger Steffen Hjaltelin.

Steffen Hjaltelin har en stor baggrund inden for politisk kommunikation, hvor han gennem 15 år har lavet valgkampagner for partiet Venstre. Desuden er han tidligere kommerciel direktør hos Politiken og marketingchef for den danske høreapparatproducent Oticon i USA.

”Steffen passer perfekt til Cepos’ bestyrelse. Han kommer med stor erfaring med formidling af komplekse emner og har gennem sit arbejde fået indgående kendskab til den politiske verden. Steffen kan blandt andet være med til at udvikle nye veje til, hvordan vi i endnu højere grad får vores borgerlig-liberale budskaber ud,” siger Cepos’ bestyrelsesformand, Per W. Hallgren.

Steffen Hjaltelin sidder desuden i bestyrelsen i den danske miljøorganisation Plastic Change.

Han er uddannet cand.merc. og var i mange år Venstres reklamemand.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal