Dansk Arbejdsgiverforening får ny cheføkonom

Anders Borup Christensen bliver 15. maj ansat som som cheføkonom hos Dansk Arbejdsgiverforening.

Anders Borup Christensen
Anders Borup Christensen Kommende cheføkonom, Dansk Arbejdsgiverforening (15/5-18)

Dansk Arbejdsgiverforening udpeger ny cheføkonom, der får det overordnede ansvar for foreningens økonomiske og analytiske grundlag.

Valget er faldet på 41-årige Anders Borup Christensen, der senest kommer fra en stilling som kontorchef i Finansministeriet.  

Det skriver Dansk Arbejdsgiverforening i en pressemeddelelse.

”Anders Borup Christensen har en meget stærk, faglig profil, en dyb politisk forståelse og stor personlig gennemslagskraft. Han skal være med til at styrke Dansk Arbejdsgiverforenings offensive rolle i samfundsdebatten, og han skal være én af Dansk Arbejdsgiverforenings markante profiler i medierne på det økonomiske område,” siger administrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, Jacob Holbraad.

Anders Borup Christensen er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 2001. Han har tidligere i karrieren blandt andet været chefanalytiker i Cepos og økonomisk konsulent i Det Radikale Venstres Politiske og Økonomiske Sekretariat. 

Anders Borup Christensen skal også lede Dansk Arbejdsgiverforenings enhed for arbejdsmarkedsanalyse, der består af syv økonomer. 

tolboell@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv by og bolig gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement