Dansk Arbejdsgiverforening får ny cheføkonom

Anders Borup Christensen bliver 15. maj ansat som som cheføkonom hos Dansk Arbejdsgiverforening.

Anders Borup Christensen
Anders Borup Christensen Cheføkonom, Dansk Arbejdsgiverforening

Dansk Arbejdsgiverforening udpeger ny cheføkonom, der får det overordnede ansvar for foreningens økonomiske og analytiske grundlag.

Valget er faldet på 41-årige Anders Borup Christensen, der senest kommer fra en stilling som kontorchef i Finansministeriet.  

Det skriver Dansk Arbejdsgiverforening i en pressemeddelelse.

”Anders Borup Christensen har en meget stærk, faglig profil, en dyb politisk forståelse og stor personlig gennemslagskraft. Han skal være med til at styrke Dansk Arbejdsgiverforenings offensive rolle i samfundsdebatten, og han skal være én af Dansk Arbejdsgiverforenings markante profiler i medierne på det økonomiske område,” siger administrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, Jacob Holbraad.

Anders Borup Christensen er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet i 2001. Han har tidligere i karrieren blandt andet været chefanalytiker i Cepos og økonomisk konsulent i Det Radikale Venstres Politiske og Økonomiske Sekretariat. 

Anders Borup Christensen skal også lede Dansk Arbejdsgiverforenings enhed for arbejdsmarkedsanalyse, der består af syv økonomer. 

tolboell@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement