Danske Spil-direktør stopper efter 12 år

66-årige H.C. Madsen stopper som administrerende direktør i Danske Spil efter 12 år. Det forventes, at en ny kandidat til posten præsenteres i starten af 2017.

Danske Spil skal på jagt efter en ny administrende direktør, da H.C. Madsen har valgt at fratræde stillingen til april 2017.

Det oplyser Danske Spil.

H.C. Madsen har været ansat i stillingen siden 2005 og har ifølge Danske Spil haft stor betydning for virksomhedens udvikling.

"Danske Spil har været igennem en transformation fra statsejet monopol til en konkurrencedygtig virksomhed, mens H. C. Madsen har været direktør," siger bestyrelsesformand Peter Gæmelke og fortsætter:

"Ingen forventede, at Danske Spil ville klare liberaliseringen så godt og stadig være den største spiludbyder i Danmark. Men det er Danske Spil med H. C. Madsen i spidsen lykkes rigtig godt med, og han efterlader en velfungerende virksomhed med et solidt overskud."

Danske Spil er nu gået i gang med at finde en erstatning for H.C. Madsen. Virksomheden forventer at kunne præsentere en ny person til jobbet i starten af 2017.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal