Dignity ansætter to forskere til at styrke behandlingen af traumatiserede flygtninge

Dignity – Dansk Institut mod Tortur – har ansat to nye forskere, der skal bidrage til at øge viden og forbedre behandlingen af traumeramte flygtninge.

Sabina Palic
Sabina Palic Klinisk forsker, Dignity
Line Bager
Line Bager Post.doc., Dignity

To nye forskere skal under Dignitys fane bidrage til at øge viden og forbedre behandlingen af traumatiserede flygtninge fra krig, flugt og tortur.

Valget er faldet på Sabina Palic, klinisk forsker, og Line Bager, post.doc., der sammen skal udvikle behandlingen under ’Den Danske Database for Flygtninge’ (DTD-databasen).

Det oplyser Dignity i en pressemeddelelse.

Sabina Palic skal som ny klinisk forsker bidrage til arbejdet med at udvikle databasen. Her skal hun udvikle klinikkens behandlingstilbud på baggrund af den nyeste viden indenfor området.

Den nye forsker kommer fra en stilling som klinisk forsker på Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri i Region Hovedstadens Psykiatri.

Derudover skal den nye post.doc. Line Bager i samarbejde med hendes tidligere arbejdsgiver, Center for Registerforskning, ligeledes bidrage til udviklingen af databasen.

Dignitys direktør, Rasmus Grue Christensen, udtrykker i den forbindelse sin glæde over de to nye ansigter:

"Jeg er glad for at byde Sabina og Line velkommen i Dignity. De er begge meget stærke forskningskapaciteter, der skal være med til at løfte kvaliteten af behandlingen af traumatiserede flygtninge - ikke kun i vores egen klinik i Danmark, men også i vores mange indsatser rundt omkring i verden,” udtaler han i meddelelsen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal