Dramaomgærdet eksdirektør i Poul Due Jensens Fond ansat i advokatfirma

Tidligere direktør i Poul Due Jensens Fond Christian Hartvig har takket ja til en stilling som erhvervsadvokat i advokatfirmaet Hjulmand Kaptajns kontor.

 

Christian Hartvig
Christian Hartvig (51) Erhvervsadvokat, Hjulmand Kaptajns kontor
Poul Due Jensen
Poul Due Jensen (48) Group Executive Vice President, Grundfos

Efter en dramatisk tid som direktør i Poul Due Jensens Fond, fonden bag Grundfos, har Christian Hartvig landet en ny stilling som erhvervsadvokat hos firmaet Hjulmand Kaptajns kontor i Aarhus.

Det skriver Børsen.

I 17 år arbejdede Christian Hartvig tæt sammen med Grundfos-arvingen Niels Due Jensen i betroede stillinger, inden han forlod posten som formand. Først forlod fondens formandskab deres poster, og efterfølgende gik Christian Hartvig samme vej. 

I det nye kapitel i Christians Hartvigs arbejdsliv ser den ledende partner hos Hjulmand Kaptajn, Casper Nørgaard, i høj grad frem til at byde Christian Hartvig velkommen til advokatvirksomheden: 

"Med mange års erfaring fra en erhvervsvirksomhed, der i sin tilgang til indkøb af advokatydelser er meget professionel, ser vi Christian Hartvig som det helt rigtige match for Hjulmand Kaptajn, blandt andet i forhold til at udvikle vores forretning og de ydelser, vi tilbyder vores kunder," siger Casper Nørgaard. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal