Genanvendelse i Kenya gav førsteplads i plastikprojekt

To ingeniørstuderende fra DTU vandt talentkonkurrencen Project Plastic.

Thomas Drustrup
Thomas Drustrup (47) Direktør, Plastindustrien

Brancheorganisationen Plastindustrien stod bag talentkonkurrencen Project Plastic, der kulminerede på Plastic Engineering Day på DTU i Lyngby 25. oktober. 

Her sikrede plastgenanvendelse i Kenya de to ingeniørstuderende Maria Ellyton og Sofie Bejder sejren over 17 andre projekter.

De to vindere udmærkede sig ved deres engagement i en nystartet plastgenanvendelsesfabrik i Kenya. Den besøgte de for at dele ud af deres ingeniørfaglige viden i forhold til blandt andet sortering, kvalitetssikring og medarbejderrutiner.

"Vinderprojektet er et klokkeklart eksempel på, hvordan den værdifulde ingeniørfaglige viden gør en stor forskel i praksis, og det har vi også kunnet se i de mange andre projekter, der har deltaget i Project Plastic. Vi er som branche stærkt afhængige af, at fremtidens ingeniører har lyst til at arbejde med plast, så Project Plastic-konkurrencen er kommet for at blive," siger Thomas Drustrup, administrerende direktør i Plastindustrien, ifølge pressemeddelelsen.

Dommerpanelet i talentkonkurrencen bestod af Pernille Guldager (Head of Materials, Coloplast), Jens Thor Hansen (adm. direktør, ENGEL Nordic) og Joachim Lysemose (Senior Engineer in Mechanics).

Med førstepræmien i Project Plastic følger en check på 25.000 kroner.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal