Henrik Louring bliver ny direktør i DGI Vestjylland

Det bliver den 38-årige Henrik Louring, der overtager direktørsædet i DGI Vestjylland efter Frank Mosgaard Kristiansen. 

Henrik Louring
Henrik Louring Direktør, DGI Vestjylland

Ansættelsesudvalget i DGI Vestjylland har enstemmigt valgt Henrik Louring til posten som direktør i DGI Vestjylland. Der var 34 opstillede kandidater.  

Det sker, efter at Frank Mosgaard Kristiansen, den hidtidige direktør, fortsætter karrieren i en virksomhed på Sjælland. 

Henrik Louring har siden 2015 været leder i Kultur, Fritid og Landdistrikter i Haderslev Kommune. Derudover har han erfaring fra arbejdet i DGI og kendskab til organisationen efter to år som fodboldkoordinator i DGI Sydøstjylland. 

Den nyudnævnte direktør vil arbejde tæt med både frivillige, foreninger og kommuner i arbejdet for at få flere frivillige, der er en forudsætning for DGI's udvikling og fremdrift. 

"Vi kan ikke altid gøre det 100 procent, som ildsjælen vil det, men så er vores opgave at hjælpe til at finde veje og løsninger, som understøtter det frivillige lederskab og engagement," siger Henrik Louring i en pressemeddelelse. 

Henrik Louring er uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag blandt andet med fokus på idrætshistorie, og herunder er han uddannet inden for sportsret og ledelse.

ravnborg@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv civilsamfund gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement