Iværksætter indtræder i Mind Your Own Business' bestyrelse

Mangemillionær og serieiværksætter Moonis Kamil skal som nyt bestyrelsesmedlem i organisationen Mind Your Own Business inspirere unge drenge fra udsatte boligområder til at kaste sig ud i iværksætteri.

Iværksætteri og succes kan hjælpe unge drenge i udsatte boligområder med at bryde med barrierer og i stedet slippe sit potentiale løs i forretningsverden.

Det er tanken bag og målet med organisationen Mind Your Own Business, som derfor nu byder serieiværksætter Moonis Kamil velkommen i organisationens bestyrelse. Det oplyser Mind Your Own Business.

Forretningsmanden Moonis Kamil kom selv til Danmark fra Pakistan som 7-årig og har siden da arbejdet med sprogbarrierer, uddannet sig og er blevet en anerkendt serieiværksætter og som følge mangemillionær.

Han har blandt andet solgt televirksomheden Onfone til det daværende TDC for et trecifret millionbeløb samt software- og teknologivirksomheden iPosen, der i dag er bedre kendt som Bilka2Go.

Som en del af Mind Your Own Business' bestyrelse på otte medlemmer med kendskab til forretningsverden skal han nu engagere og inspirere drenge i alderen 13 til 19 år fra udsatte boligområder i hele landet.

Moonis Kamils kan her trække både på de forretningsmæssige såvel som personlige erfaringer, der er gået forud for hans iværksætterkarriere. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal