Ny chefredaktør vil gøre Euroinvestor til det førerende finansmedie

Berlingske Medias finansmedie Euroinvestor får ny chefredaktør, Lars Christensen, der fra nytår skal stå i spidsen for en relancering af mediet. 

Lars Christensen
Lars Christensen (48) Chefredaktør, Euroinvestor, adm. direktør, Markets & Money Advisory

Lars Christensen skal fra årsskiftet stå i spidsen for en relancering af Berlingske Medias nyligt opkøbte finansmedie, Euroinvestor. Det skriver Mediawatch.

Når det nye år starter, vil en overhaling af mediet stå øverst på to do-listen for den nye chefredaktør. Christensens ambition er nemlig at gøre Euroinvestor til det førende finansmedie i Danmark. 

"Opdraget er for det første at relancere og kraftigt modernisere Euroinvestor. Det er i dag allerede et site, som er ekstremt besøgt, til trods for at man i flere år ikke har haft investeret. Det skal der ændres på. Vi skal være det førende finansmedie i Danmark," siger Lars Christensen ifølge Mediawatch.

Det første skridt i den retning bliver i januar at lancere en podcast med sig selv som vært, uddyber Christensen og fortæller, at holdet bag Euroinvestor også skal vokse med både kommercielle og redaktionelle kræfter. 

Lars Christensen er hverken uerfaren, når det kommer til lederskab, finans eller medier.

Han står i dag i spidsen for sit eget selskab Markets & Money Advisory, der dog ophører med den nye titel som chefredaktør. Derudover har han været kommentator for Børsen de seneste tre et halvt år. Et engagement han også må sige farvel til. 

Han forbliver dog en del af panelet i TV 2 News' program "Business Class". 

Med den nye stilling bliver Christensen en del af Berlingske Medias ledelsesgruppe sammen med chefredaktørerne for koncernens øvrige medier Berlingske, B.T. og Weekendavisen samt Radio24syv. 

Berlingske Media købte Euroinvestor for 23 millioner kroner i juni. 

evereth@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv arbejdsmarked gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement