Projekt UDENFOR er årets frivillige initiativ

Prisen for ”Årets frivillige initiativ” gik til Projekt UDENFOR, der er begyndt at hjælpe hjemløse over hele landet med it og digitaliseringens muligheder. Uddelingen skete i forbindelse med en kampagne for digital kommunikation med det offentlige.

Digitaliseringsstyrelsen, KL, Danske Regioner, Kulturstyrelsen og Ældresagen har i dag kåret årets digitale initiativer inden for forskellige kategorier, heriblandt ”Årets Frivillige Digitale Initiativ”. Det skriver Digitaliseringsstyrelsen i en nyhed

Vinderen af denne kategori blev Projekt UDENFOR, der hjælper hjemløse over hele landet gennem opsøgende arbejde på gadeplan. Formålet med et af deres projekter har været at hjælpe hjemløse til at komme i gang med at benytte sig af nogle af digitaliseringens muligheder, og mange af gadeplansarbejderne har tit en iPad i rygsækken, så de kan hjælpe udsatte borgere med it, når og hvor som helst.

For dette arbejde modtager Projekt UDENFOR prisen som bedste frivillige digitale projekt blandt de nominerede. 

Kåringen har været en del af en landsdækkende kampagne for digital kommunikation med det offentlige og er et samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen, KL, Danske Regioner, Kulturstyrelsen, Ældresagen, Telecenter Danmark og Danske Seniorer.

De nominerede til denne kategori var: 

Nominerede til prisen for Årets Frivillige Digitale Initiativ
IT-vejleder, Ældre Sagen i samarbejde med Brøndby Kommune
DigiSafe frivilliggruppe, Ligeværd
IT-kursus på plejecenteret, Ældre Sagen Sønderborg
IT-projektet – socialt arbejde med hjemløse og IT, Projekt Udenfor
Opgradering, Fristedet og IT-huset

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal