Salling Fondene donerer en halv million til bekæmpelse af plastik i verdenshavene

Salling Fondene har doneret 600.000 kroner til Ocean Plastic Forum, der samler danske aktører i udvikling af løsninger til indsamling af plast fra verdenshavene.

Per Bank
Per Bank (52) Adm. direktør, Salling Group

Ocean Plastic Forum har igangsat et udviklingsprojekt, der skal udvikle teknologier til opsamling, sortering og genanvendelse af plastik fra havmiljøet. 

Og nu får projektet hjælp fra Salling Fondene, der har doneret 600.000 kroner.

Det skriver Salling Group til Altinget. 

I alt 46 medlemsvirksomheder, ngo'er, brancheorganisationer og universiteter arbejder sammen i det danske partnerskab Ocean Plastic Forum.

Med donationen håber Salling Fondene at kunne gøre en konkret forskel og medvirke til løsninger på problemet med plastik i havene. 

″Plastikforurening er en udfordring, som vi er forpligtet til at tage seriøst, hvis vi fortsat vil passe på vores natur og verdenshave. For Salling Fondene og Salling Group er det helt afgørende at bidrage til en bedre hverdag med mindre plastik, og vi er glade for at kunne samarbejde med og støtte op om Ocean Plastic Forum, som kæmper for at komme plastikudfordringen til livs,″ siger administrerende direktør i Salling Group, Per Bank. 

Ocean Plastic Forum blev stiftet 1. januar.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal