Social ungdomsorganisation vinder Tine Bryld Prisen

Ventilen Danmark er årets vinder af Tine Bryld Prisen, der uddeles for en særlig indsats til fordel for socialt udsatte og marginaliserede mennesker i Danmark.

Michala Nielsen
Michala Nielsen Formand, Ventilen Danmark

Den frivillige og sociale ungdomsorganisation Ventilen Danmark er årets vinder af Tine Bryld Prisen. 

Det skriver Tine Bryld Prisen i en pressemeddelelse.

Ventilen Danmark har i 20 år arbejdet for at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge i Danmark, og nu bliver organisationen altså hædret for deres arbejde.

Ventilen Danmark modtager prisen for "i en destruktiv perfekthedskultur at tage kampen op mod et af tidens store tabuer, ensomhed". Sådan lød det fra formanden for prisudvalget, Gunvor Wibroe, ved overrækkelsen af prisen.

Ventilen Danmark er udvalgt blandt 109 kandidater, som i år blev indstillet til Tine Bryld Prisen. Formand for Ventilen Danmark Michala Nielsen er taknemmelig for, at organisationen bliver anerkendt for sit arbejde. 

"Jeg har været frivillig i Ventilen i ti år. I den tid har jeg ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vi gør en forskel. Nu viser prisen, at der også er andre, der har set os – og er enige i, at vores arbejde er vigtigt. Det er jeg og vi enormt taknemmelige for," siger Michala Nielsen i pressemeddelelsen.

Med prisen modtager Ventilen Danmark 250.000 kroner med mulighed for at modtage yderligere 250.000 kroner i samarbejde med TrygFonden og Tine Bryld Prisen til at forankre og udvikle den indsats, som har begrundet prisen. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal