Sparekassen Bornholms Fond får ny direktør

Den nye direktør for Sparekassen Bornholms Fond hedder Tommy Bøgh Thomsen. Han har senest været regionsdirektør i Nordea Business Banking.

Tommy Bøgh Thomsen
Tommy Bøgh Thomsen Direktør, Sparekassen Bornholms Fond

Efter 15 år som direktør for Sparekassen Bornholms Fond har Svend Erik Pedersen valgt at gå på pension. Det skriver fonden i en pressemeddelelse.

I stedet tiltræder Tommy Bøgh Thomsen, der har en erhvervsmæssig baggrund fra Nordea.

"Jeg glæder mig til denne fantastiske mulighed for at arbejde for Sparekassen Bornholms Fond. Fonden arbejder med almennyttige formål på Bornholm, og qua det gode samarbejde på tværs af interessenter på øen, så har fonden mulighed for at engagere sig i og understøtte udviklingen af Bornholm i en række forskellige sammenhænge. Det er en spændende opgave, som jeg er meget ydmyg over for, og som går godt i tråd med mine ønsker til den sidste del af mit arbejdsliv," siger Tommy Bøgh Thomsen.

Thomsen har haft flere lederroller i Nordea. Senest har han været regionsdirektør i Business Banking, Region Syddanmark & Bornholm.
Fonden er stiftet i forbindelse med Bornholms Sparekasses fusion med Sparekassen SDS, der indgik i fusionerne, som endte i Nordea Bank.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal