Tidligere byrådsmedlem bliver geoparkdirektør

Tidligere byrådsmedlem for Venstre, Morten Egeskov (V), bliver ny direktør for Fonden Geopark Odsherred.

Morten Egeskov
Morten Egeskov 2. viceborgmester (V), Odsherred Kommune

Morten Egeskov (V) siger farvel til mere end 25 år i lokalpolitik, når han til april starter som direktør for Fonden Geopark Odsherred.

Det skriver Sjællandske Nyheder

Morten Egeskov har et stort kendskab til både Geoparken og Odsherred. Han har af to omgange været udpeget som en af Odsherred kommunes bestyrelsesmedlemmer i Geopark Odsherred og har desuden boet i Odsherred i mange år, hvor han har været medlem af kommunalbestyrelsen og arbejdet som ejendomsmægler. 

Formand for bestyrelsen i Geopark Odsherred, Michael Kristiansen, er meget tilfreds med valget af Morten Egeskov som tager over fra afgående direktør Hans-Jørgen Olsen.

"Jeg kender Morten fra mange års samarbejde i bestyrelsen og altid sat stor pris på hans pragmatiske tilgang til udfordringerne, hans interesse i at gøre tingene både bedre og på nye måder, udtaler bestyrelsesformanden blandt andet i en pressemeddelelse," siger Michael Kristiansen. 

Morten Egeskovs farvel til byrådet betyder, at Venstres førstesuppleant til byrådet Pia Gade kan se frem til at overtage hans plads i byrådssalen. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal